Ο Τέγιο, ο Ολυμπιακός και ο ειδικός όρος στο συμβόλαιο του Ισπανού άσου με την Μπέτις

Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

Ο Τέγιο, ο Ολυμπιακός και ο ειδικός όρος στο συμβόλαιο του Ισπανού άσου με την Μπέτις

Ο Τέγιο, ο Ολυμπιακός και ο ειδικός όρος στο συμβόλαιο του Ισπανού άσου με την Μπέτις
Η εφημερίδα «Estadio Deportivo» αποκαλύπτει ένα ιδιαίτερο όρο στο συμβόλαιο του Κρίστιαν Τέγιο με τη Μπέτις.Διαβάστε παρακάτω...

Ο Κρίστιαν Τέγιο είναι ένα από τα ονόματα που φιγούραραν τον Ιανουάριο στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, κατόπιν δημοσιεύματος της σεβιγιάνικης εφημερίδας «Estadio Deportivo». Τότε, το ρεπορτάζ ανέφερε πως οι «ερυθρόλευκοι» είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Καταλανό εξτρέμ της Μπέτις.

Η υπόθεση δεν προχώρησε αλλά έρχεται το ίδιο μέσο ενημέρωσης να επαναφέρει το ζήτημα στην επικαιρότητα. H «Estadio Deportivo» δεν επικεντρώνεται μόνο στον Ολυμπιακό, αλλά εστιάζει σε ένα ζήτημα με το συμβόλαιο του 30χρονου εξτρέμ.

Ο Τέγιο δεσμεύεται με την Μπέτις μέχρι τον Ιούνιο του 2022, αλλά σύμφωνα με την εφημερίδα υφίσταται ένας αστερίσκος… Ένας ασαφής όρος στο συμβόλαιο του Καταλανού, με βάση τον οποίο μπορεί να μείνει ελεύθερος πριν τελειώσει η φετινή σεζόν. Φέρεται να σχετίζεται με έναν συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών που αν δεν τον συμπληρώσει ο Τέγιο, έχει τη δυνατότητα να αποδεσμευτεί.

Από την πλευρά της Μπέτις δεν δόθηκε ενημέρωση στην ερώτηση της εφημερίδας, ενώ και ο Τέγιο επέλεξε να μην σχολιάσει το ρεπορτάζ. Είχε διαδοθεί η φήμη ότι ο Τέγιο θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Μπέτις, αλλά μέχρι στιγμής ο ατζέντης του δεν έχει μιλήσει με τη διοίκηση των «βερδιμπλάνκος».

Το ρεπορτάζ υπογραμμίζει πως ο Τέγιο δεν έχει έλλειψη επιλογών για το μέλλον του, εάν δεν συνεχίσει στη Μπέτις. Στο ρεπορτάζ δεν κατονομάζεται ο Ολυμπιακός, αλλά γράφεται πως υπάρχει ενδιαφέρον από την Ελλάδα, την Τουρκία, τη Ρωσία, την Κίνα και από τη Μέση Ανατολή.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Πηγή
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate