Τα δεδομένα για την παραμονή του Μπρούμα στον Ολυμπιακό

Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Τα δεδομένα για την παραμονή του Μπρούμα στον Ολυμπιακό

Τα δεδομένα για την παραμονή του Μπρούμα στον Ολυμπιακό
Σημαντικό φαίνεται πως είναι το εμπόδιο της οψιόν που έχει συμφωνηθεί με την Αϊντχόφεν όσον αφορά την παραμονή του Μπρούμα στον Ολυμπιακό. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Με δύο γκολ του Μπρούμα ο Ολυμπιακός κατάφερε να επικρατήσει την Κυριακή της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη και άνοιξε ξανά τις συζητήσεις για το ενδεχόμενο παραμονής του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός παρουσιάζεται θετικός στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο, αφού έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στους Πειραιώτες και σιγά-σιγά βρίσκει ρυθμό.

Από την πλευρά του, ο Πέντρο Μαρτίνς φέρεται να επιθυμεί την παραμονή του συμπατριώτη του εξτρέμ στην ομάδα. Ωστόσο, εδώ μπαίνει ένα «αλλά» και αυτό δεν είναι άλλο από τη ρήτρα που συμφωνήθηκε πέρσι το καλοκαίρι με την Αϊντχόφεν.

Οι δύο ομάδες είχαν συμφωνήσει στα 6 εκατ. ευρώ, όμως αυτή τη στιγμή μοιάζει απίθανο οι «ερυθρόλευκοι» να δώσουν ένα τέτοιο ποσό για να παραμείνει ο Μπρούμα την επόμενη σεζόν.

Οι Ολλανδοί δεν δείχνουν καμία διάθεση να ρίξουν τις απαιτήσεις τους, ούτε μπαίνει σε διαπραγμάτευση να συμβεί κάτι τέτοιο, από τη στιγμή που ο παίκτης έχει θετική παρουσία στον Ολυμπιακό. Τα δεδομένα δεν έχουν αλλάξει και ο Μπρούμα δύσκολα θα μείνει στην Ελλάδα τη νέα σεζόν.
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate