Στα χέρια του Μπελχαντά προσφορά του Ολυμπιακού

Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Στα χέρια του Μπελχαντά προσφορά του Ολυμπιακού

Στα χέρια του Μπελχαντά προσφορά του Ολυμπιακού
Την απάντηση του Γιουνές Μπελχαντά περιμένουν στον Ολυμπιακό και τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα για την έκβαση της πρώτης πρότασης των Πειραιωτών. 
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Κρίσιμα θεωρούνται τα επόμενα 24ωρα στον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην πλευρά του Γιουνές Μπελχαντά.

Όπως γράφει σήμερα ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», η πρόταση αυτή έχει φτάσει στα χέρια του Μαροκινού χαφ, ο οποίος θα την αξιολογήσει και θα δώσει την απάντησή του στους Πειραιώτες.

Μάλιστα, το δημοσίευμα σημειώνει πως οι εξελίξεις δεν θα αργήσουν και σύντομα ο παίκτης θα δώσει την απάντησή του. Αν υπάρξουν θετικά νέα, τότε θα είναι καλά. Αν απαντήσει αρνητικά, τότε οι Πειραιώτες θα εξετάσουν τις εναλλακτικές τους λύσεις, εκτός αν φανεί διατεθειμένος να συζητήσει από κοντά τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του. 
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate