Η Σεντ Ετιέν ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για τον Σισέ

Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Η Σεντ Ετιέν ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για τον Σισέ

Η Σεντ Ετιέν ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για τον Σισέ

Ρεπορτάζ από τη Γαλλία αναφέρουν ότι η Σεντ Ετιέν έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό προκειμένου να κρατήσει τον Παπέ Σισέ.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Το περασμένο σαββατοκύριακο ο Παπέ Σισέ βρέθηκε στην Ελλάδα και όπως δήλωσε ο ίδιος στη Nova άδραξε την ευκαιρία που του έδωσε το τριήμερο ρεπό που είχε από τη Σεντ Ετιέν και έκανε το ταξίδι για να δει τους φίλους που έχει στη χώρα μας. Ο Σενεγαλέζος στόπερ βρέθηκε και στο "Γ. Καραϊσκάκης" το βράδυ της Κυριακής και παρακολούθησε το ματς με την ΑΕΚ.

Η παρουσία του στη χώρα μας είχε ως αποτέλεσμα να πυροδοτήσει μία σειρά από σενάρια στη Γαλλία. Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο παίκτης ήρθε στην Ελλάδα προκειμένου να συζητήσει για το μέλλον του στον Ολυμπιακό.

Το σημαντικό, όμως, που προκύπτει είναι ότι η Σεντ Ετιέν δείχνει πλέον μία άλλη διάθεση για τον 25χρονο στόπερ που ανήκει στους Πειραιώτες έως το 2024. Οι "στεφανουά" έχουν πάρει απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη και βλέπουν τα πράγματα με άλλο μάτι.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Γάλλων η Σεντ Ετιέν έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με τον Ολυμπιακό προκειμένου να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή γι' ακόμα έναν χρόνο με τη μορφή του δανεισμού. Υπάρχουν, ωστόσο και ρεπορτάζ που υποστηρίζουν ότι η Σεντ Ετιέν είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό προκειμένου να ρίξει το ποσό της οψιόν αγοράς.

Η συμφωνία των δύο πλευρών έκανε λόγο για οψιόν ύψους 13 εκατ. ευρώ, αλλά το ποσό φαίνεται πολύ μεγάλο για να το διαθέσει η Σεντ Ετιέν. Μάλιστα οι Γάλλοι εκτιμούν ότι ο Ολυμπιακός με 6 εκατ. ευρώ θα είναι ικανοποιημένος, αφού θα λάβει αρκετά περισσότερα χρήματα από εκείνα που ξόδεψε για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή. Κάτι τέτοιο, όμως, σίγουρα δεν έχει μεγάλη βάση, διότι ο Ολυμπιακός δεν σκοπεύει να πέσει κάτω από τα 10 εκατ. ευρώ.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate