Το σενάριο από Τουρκία για Ολυμπιακό και European Super League

Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Το σενάριο από Τουρκία για Ολυμπιακό και European Super League

Το σενάριο από Τουρκία για Ολυμπιακό και European Super League

Οι φήμες δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες ημέρες μετά τη δημιουργία της European Super League και ένα σενάριο από μπλέκει τον Ολυμπιακό. Στο λιμάνι παρακολουθούν τις εξελίξεις.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Από την Κυριακή το βράδυ γίνεται ένας πραγματικός χαμός στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο μετά την ίδρυση της European Super League. Η UEFA είναι στα χαρακώματα με τις μεγάλες δυνάμεις του ποδοσφαίρου και άπαντες παρακολουθούν τις εξελίξεις και όσα συμβαίνουν.

Έτσι και στον Ολυμπιακό αυτές τις ημέρες παρακολουθούν στενά όλα όσα διαδραματίζονται στον χώρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Πειραιά με συνεχή παρουσία στο Champions League έχει κερδίσει μια θέση στην ευρωπαϊκή ελίτ. Οι 12 που ίδρυσαν τη European Super League θέλουν να δημιουργήσουν ένα κλειστό πρωτάθλημα στο οποίο θα συμμετέχουν στάνταρ 15 ομάδες. Ακόμα πέντε θα μπαίνουν στη διοργάνωση, οι οποίες θα εναλλάσσονται και κάπως έτσι θα συμπληρώνονται οι 20 ομάδες που θα παίζουν στη νεοσύστατη διοργάνωση.

Σε όλη την Ευρώπη ψάχνουν να βρουν τι συμβαίνει και πως θα γίνεται η επιλογή των πέντε ομάδων. Έτσι και στην Τουρκία υπήρξε δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο κατά πόσο θα μπορούσαν οι μεγάλες ομάδες της χώρας να παίξουν στη European Super League. Δηλαδή αν Μπεσίκτας, Γαλατασαράι και Φενέρμπαχτσε έχουν θέση. Το ίδιο δημοσίευμα έβαλε στο κόλπο τη Σέλτικ, τον Άγιαξ και τον Ολυμπιακό, ως δυνάμεις που θα μπορούσαν να έχουν θέση σε αυτή τη διοργάνωση.

Αυτό δείχνει ότι ο Ολυμπιακός έχει καθιερωθεί στη συνείδηση ως μία υπολογίσιμη δύναμη. Βέβαια πρόκειται για ένα σενάριο και εικασίες που έγιναν από την Τουρκία. Από τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει καμία αντίδραση για όλο αυτό, αλλά τα στελέχη του είναι κοντά στις εξελίξεις. Πάντως εδώ πρόκειται ξεκάθαρα για μία λίγκα μεταξύ των πλούσιων συλλόγων και ο Ολυμπιακός δεν θα έλεγε "όχι" σε ένα νέο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, το οποίο θα ήταν διευρυμένο.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate