Το σκάουτινγκ του Ολυμπιακού και οι ρόλοι των Μοντέστο, Καρεμπέ, Ντε Μπαρτόλο

Σάββατο 10 Απριλίου 2021

Το σκάουτινγκ του Ολυμπιακού και οι ρόλοι των Μοντέστο, Καρεμπέ, Ντε Μπαρτόλο

Το σκάουτινγκ του Ολυμπιακού και οι ρόλοι των Μοντέστο, Καρεμπέ, Ντε Μπαρτόλο

Ο Ολυμπιακός έχει απλώσει τα… δίχτυα του σε Γαλλία, Αφρική, Λατινική Αμερική και ψάχνει ταλέντα για όλα τα… γούστα.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια είναι το τμήμα σκάουτινγκ. Οι άνθρωποι της ομάδας του Πειραιά έχουν καταφέρει να εντοπίσουν πολλά ταλέντα τα οποία έχουν προσφέρει στον σύλλογο. Το σκάουτινγκ των πρωταθλητών Ελλάδας δεν σταματάει ποτέ και γίνεται σε όλα τα επίπεδα.

Δεν αναζητούνται μόνο ποδοσφαιριστές που θα ενσωματωθούν απευθείας στην πρώτη ομάδα, αλλά και παίκτες που θα ενσωματωθούν στην Ακαδημία, αλλά θα έχουν την προοπτική να εξελιχθούν και να αγωνιστούν στον Ολυμπιακό. Αυτό είναι άλλωστε και το βασικό ζητούμενο. Όταν ένας ποδοσφαιριστής εντάσσεται στην "ερυθρόλευκη" Ακαδημία σημαίνει ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν διαπιστώσει πως μπορεί στο μέλλον να προσφέρει στην πρώτη ομάδα.

Επειδή έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία για ποδοσφαιριστές που ίσως είναι στο δρόμο για τον Ρέντη το σίγουρο είναι ένα. Το τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού κοιτάζει ποδοσφαιριστές παντού, σε όλη τον κόσμο. Για την Ακαδημία αυτή την περίοδο στο… μικροσκόπιο δεν βρίσκεται μόνο ένας ποδοσφαιριστής, αλλά σίγουρα πάνω από τρεις.

Τα δεδομένα είναι συγκεκριμένα για τον τρόπο που λειτουργεί το σκάουτινγκ των Πειραιωτών. Ο Κριστιάν Καρεμπέ και ο Φρανσουά Μοντέστο είναι δύο άνθρωποι που ελέγχουν εξαιρετικά την αγορά της Γαλλίας. Έχουν τις… άκρες τους να πάρουν παίκτες σε καλές τιμές, αλλά και να βρουν ταλέντα. Αμφότεροι μπορούν να κάνουν πολύ καλές δουλειές και στην Αφρική. Και από εκεί μπορούν να φέρουν στην Ελλάδα παίκτες που θα εξελιχθούν με τελευταίο παράδειγμα τον Αλγκασίμ Μπα.

Εκτός από τη Γαλλία και την Αφρική ο Ολυμπιακός κοιτάζει ποδοσφαιριστές και στη Λατινική Αμερική. Ο Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο είναι άνθρωπος που ενεργεί για τον Ολυμπιακό και έχει καλές άκρες στην αγορά της Λατινικής Αμερικής. Οι Πειραιώτες έχουν απλώσει τα δίχτυα τους και έχουν νεαρούς παίκτες στο… στόχαστρο τους τόσο από την Αργεντινή όσο και από άλλες χώρες. Φυσικά πρόκειται για μία πολύ πιο δύσκολη αγορά με αρκετές ιδιαιτερότητες για να αποκτηθεί κάποιος παίκτης, αλλά στον Ολυμπιακό έχουν απλώσει και εκεί τα δίχτυα τους.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate