«Σε πρώτο πλάνο οι Νέλσον και Ροντρίγκες…»

Σάββατο 3 Απριλίου 2021

«Σε πρώτο πλάνο οι Νέλσον και Ροντρίγκες…»

«Σε πρώτο πλάνο οι Νέλσον και Ροντρίγκες…»
Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην έχει ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, όμως ήδη έχει ονόματα στη λίστα του για το ερχόμενο καλοκαίρι... Διαβάστε παρακάτω...

Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην έχει ολοκληρώσει ακόμα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Στην ουσία το πρωτάθλημα έχει εξασφαλιστεί, ενώ ο μόνος στόχος που μένει είναι το Κύπελλο.

Μπορεί να μην έχουμε μπει ακόμα σε μεταγραφική περίοδο όμως ήδη δημοσιεύματα εμπλέκουν τον Ολυμπιακό με διάφορες περιπτώσεις παικτών που ενδεχομένως να απασχολήσουν στο μέλλον.

Ο πρώτος είναι ο Νέλσον ο οποίος αγωνίζεται στην Άρσεναλ, ενώ ο δεύτερος είναι ο Ροντρίγκες, που παίζει στην Γαλατάσαράι και ακούστηκε και το περασμένο καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό.

Ο Νέλσος είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές της Αγγλίας, ενώ η  Άρσεναλ από την πλευρά της θέλει να τον «δέσει» με νέο συμβόλαιο και στην συνέχεια να τον παραχωρήσει δανεικό.

Σε ότι έχει να κάνει με την περίπτωση του Γκάρι Ροντρίγκες που επανήλθε στο προσκήνιο, ο 30χρονος εξτρέμ δεν είναι αρνητικός στο να αγωνιστεί στους «ερυθρόλευκους», ωστόσο αποτελεί μία επίσης δύσκολη περίπτωση.

Η αιτία δεν είναι άλλη από τα οικονομικά δεδομένα, τα οποία είναι υψηλά. Παράλληλα η Αλ Ιτιχάντ μόνο εύκολη δεν είναι στο να υπάρξει συμφωνία. Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός έχει ρωτήσει και τις δύο πλευρές με την ανταπόκριση που έχει πάρει να είναι θετική, ωστόσο το θέμα απαιτεί λεπτούς χειρισμούς σ΄ότι έχει να κάνει στο να βρεθεί η χρυσή τομή.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες