Έκανε πρόταση στον Τζοκ Λαντέιλ ο Ολυμπιακός!

Σάββατο 17 Απριλίου 2021

Έκανε πρόταση στον Τζοκ Λαντέιλ ο Ολυμπιακός!

Έκανε πρόταση στον Τζοκ Λαντέιλ ο Ολυμπιακός!
Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού στο μπάσκετ είναι σε καλό δρόμο, όπως φαίνεται από τις πληροφορίες που διαρρέουν! Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει προχωρήσει σε επίσημη πρόταση στον θηριώδη Αυστραλό σέντερ, Τζοκ Λαντέιλ, ο οποίος τη σεζόν 2019-20 είχε κάνει μεγάλες εμφανίσεις με τη φανέλα της Ζαλγκίρις στη Euroleague.

Ο 25άχρονος σέντερ αποτελεί τη βασική, όπως δείχνουν οι κινήσεις, επιλογή του Γιώργου Μπαρτζώκα για τη θέση του βασικού σέντερ του Ολυμπιακού της επόμενης σεζόν.

Ο Αυστραλός έπαιξε στην Euroleague τη σεζόν 2020-21 σε 25 αγώνες με την Ζαλγκίρις Κάουνας έχοντας 11 πόντους με 64.6% στα δίποντα και 30.2% στα τρίποντα, 4.4 ριμπάουντ, μία ασίστ και 1.2 λάθη. Ο Λαντέιλ εκείνη τη σεζόν αποχώρησε νωρίτερα από το Κάουνας προκείμενου να ψάξει συμβόλαιο στο NBA χωρίς να τα καταφέρει.

Ως εκ τούτου πήγε στη χώρα του και αγωνίστηκε με τη φανέλα της Μέλμπουρν Γιουνάιτεντ στην οποία ήταν πρώτος σκόρερ με 16.5 πόντους έχοντας 38% στα τρίποντα, 8.2 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ και 1.7 κοψίματα.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate