Το πλάνο του Μαρτίνς για ΠΑΣ Γιάννινα

Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Το πλάνο του Μαρτίνς για ΠΑΣ Γιάννινα

Το πλάνο του Μαρτίνς για ΠΑΣ
Οι σκέψεις του Πέντρο Μαρτίνς για την αυριανή ρεβάνς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο Ελλάδας. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Τους «βασικούς» παίκτες του σκοπεύει να χρησιμοποιήσει ο Πέντρο Μαρτίνς στο αυριανό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη, στη ρεβάνς του 1-1 του πρώτου αγώνα στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου ελλάδας.

Όλα δείχνουν ότι ο Πορτογάλος τεχνικός θα παρατάξει με 3-4-3 τους Πειραιώτες κόντρα στους Ηπειρώτες, επαναφέροντας παίκτες όπως τους Σα, Εμβιλά, Καμαρά και Ελ Αραμπί.

Από εκεί και πέρα, φανέλα βασικού διεκδικεί ο Βαλμπουενά, αν και το προβάδισμα να ξεκινήσουν στη γραμμή κρούσης μετά τον Ελ Αραμπί έχουν οι Μπρούμα, Μασούρας και Εμβιλά. Εφόσον η ομάδα παίξει με τρεις στόπερ, τότε μπροστά από τον Σα θα βρεθούν οι Χολέμπας, Παπασταθόπουλος και Σεμέντο. Για τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας θα ξεκαθαρίσει μετά τη σημερινή προπόνηση, στην οποία πλέον συμμετέχουν και παιδιά από την Κ19 όπως Μαυρουδής, Κίτσος και Τσέλιος.
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate