ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Κριτική παικτών: Τα «up and down» των Πειραιωτών

Κυριακή 18 Απριλίου 2021

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Κριτική παικτών: Τα «up and down» των Πειραιωτών

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 2-0: Κριτική παικτών: Τα «up and down» των Πειραιωτών

Ο Σα δέχτηκε δύο γκολ, αλλά δεν ήταν κακός. Σε κακή μέρα οι περισσότεροι παίκτες του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο της Τούμπας. Διασώθηκε ο Μασούρας, με καλά διαστήματα ο Σωκράτης, ο Εμβιλά και ο Βαλμπουενά.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

ΣΑ: Καμία ευθύνη δεν έφερε στα γκολ του ΠΑΟΚ, ενώ στο πρώτο ημίχρονο σε δύο περιπτώσεις ήταν εκεί που έπρεπε. Δεν ήταν σε καμία περίπτωση κακός.

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ: Έτρεξε πολύ στο πρώτο ημίχρονο, είχε αρκετές κατεβασιές, αλλά είχε την ατυχία να πέσει και πάνω σε έναν εξαιρετικό Μπάμπα όταν έβγαινε μπροστά.

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Μέχρι και τη φάση του πρώτου γκολ που προήλθε από δικό του άτσαλο διώξιμο, στάθηκε αξιοπρεπέστατα και πήγαινε… Ταλιμπάν στις φάσεις. Μετά το γκολ του Ζίφκοβιτς επηρεάστηκε.

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Ήταν εκ των καλύτερων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού με καίριες επεμβάσεις.

ΧΟΛΕΜΠΑΣ: Δεν έκανε κακό ματς ο Χοσέ, είτε ως αριστερός στόπερ, είτε ως αριστερός μπακ. Ίσα-ίσα που υπήρχαν στιγμές που στο κακό δεύτερο ημίχρονο από τα δικά του πόδια λίγο έλειψε να δημιουργηθούν με τις σέντρες του σοβαρές προϋποθέσεις για γκολ. Σίγουρα φέρει ευθύνη που έχασε τον Ζίφκοβιτς στο 2-0.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Έτρεξε ασταμάτητα, αλλά ήταν φλύαρος και δίχως να βοηθήσει επιθετικά.

ΕΜΒΙΛΑ: Αν εξαιρεθεί το λάθος του στη χαμένη ευκαιρία του Ζίφκοβιτς στο πρώτο μέρος, κατά τ’ άλλα ήταν καλός. Δεν φάνηκε πάντως ιδιαίτερα όταν πέρασε στο κέντρο της άμυνας.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Δεν ήταν σε καμία περίπτωση από τα καλά ματς του Κρητικού χαφ.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Ήταν ο πιο δραστήριος παίκτης του Ολυμπιακού σε διάρκεια, με καλές σέντρες στο πρώτο ημίχρονο και ημιτελείς προσπάθειες στο δεύτερο.

ΜΠΡΟΥΜΑ: Η εικόνα του στην Τούμπα δεν δικαιολόγησε σε καμία περίπτωση τα 6 εκατομμύρια ευρώ που ζητάει η Αϊντχόφεν. Είχε δύο ευκαιρίες για γκολ και τις πέταξε, με τη μία εξ αυτών να σταματάει στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Πίεσε πολύ ψηλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά έχασε μία κεφαλιά από αυτές που δεν χάνονται για την κλάση του λίγο πριν από την εκπνοή. Δεν τροφοδοτήθηκε ιδιαίτερα.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο για να βοηθήσει επιθετικά, αλλά σίγουρα θα περίμενε και ο ίδιος περισσότερα από τον εαυτό του.

ΚΑΜΑΡΑ: Δεν βοήθησε και ιδιαίτερα ο Αφρικανός κατά την είσοδό του.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Είχε διάθεση και όρεξη όταν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Από κάποιες ενέργειές του λίγο έλειψε να απειληθεί ο ΠΑΟΚ, αλλά οι συμπαίκτες του δεν αξιοποίησαν τις πάσες του.

ΚΑΪΠΕΡΣ: Μπήκε στο 79’ και πρόλαβε να έχει μία κεφαλιά (με ολίγον από… ώμο) που απειλήθηκε ο Πασχαλάκης.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate