Πανηγυρίζουν στον Ολυμπιακό για την ήττα της Γουέστ Χαμ!

Κυριακή 25 Απριλίου 2021

Πανηγυρίζουν στον Ολυμπιακό για την ήττα της Γουέστ Χαμ!

Πανηγυρίζουν στον Ολυμπιακό για την ήττα της Γουέστ Χαμ!

Η Τσέλσι νίκησε εκτός έδρας με 1-0 τη Γουέστ Χαμ και στον Ολυμπιακό υποδέχτηκαν με πλατιά χαμόγελα και μεγάλη ικανοποίηση αυτό το αποτέλεσμα.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Έχει την αγωνία του Ολυμπιακός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και για το πότε θα ξεκινήσει αυτή. Για τους Πειραιώτες είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουν έστω και μία εβδομάδα ξεκούρασης και να μην μπουν από τον πρώτο προκριματικό γύρο στο Champions League.

Να ξεκινήσουν δηλαδή από τον δεύτερο και το πρώτο τους παιχνίδι να το δώσουν στις 20-21 Ιουλίου. Για να γίνει αυτό η ομάδα που θα πάρει το τρόπαιο θα πρέπει να έχει τερματίσει στο πρωτάθλημα της και στις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League.

Η Τσέλσι ήταν ο μοναδικός φόβος των Πειραιωτών, αφού μέχρι πριν λίγες ημέρες ήταν εκτός τετράδας στην Premier League. Οι Λονδρέζοι κατάφεραν να πιάσουν στη βαθμολογία τη Γουέστ Χαμ και απόψε (24/4) να την νικήσουνε εκτός έδρας με 1-0. Αυτό σημαίνει ότι την άφησε τρεις βαθμούς πίσω και πλέον οι "μπλε" είναι τέταρτοι στην Αγγλία. Απομένουν ακόμη πέντε παιχνίδι για το τέλος της Premier League, αλλά η Τσέλσι έχει πλέον το πάνω χέρι με αυτό το +3.

Πλέον τον Ολυμπιακό δεν τον ενδιαφέρει εάν θα πάρει το Champions League ή όχι, αφού εξασφαλίζει τη συμμετοχή της στη διοργάνωση της νέας χρονιάς μέσα από το πρωτάθλημα. Πρακτικά για τους πρωταθλητές Αυτό σημαίνει ότι η προετοιμασία τους θα ξεκινήσει γύρω στις 15 Ιουνίου.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate