Ολυμπιακός: Τα τρία «διαμάντια» από την Ακαδημία που… δοκιμάζει ο Μαρτίνς!

Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Ολυμπιακός: Τα τρία «διαμάντια» από την Ακαδημία που… δοκιμάζει ο Μαρτίνς!

Ολυμπιακός: Τα τρία «διαμάντια» από την Ακαδημία που… δοκιμάζει ο Μαρτίνς!
Ο Ολυμπιακός είναι κοντά στο να ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τον Πέδρο Μαρτίνς ήδη να έχει στο μυαλό του και το αύριο της ομάδας... Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Ο Ολυμπιακός έχει πάρει ακόμα ένα πρωτάθλημα περπατώντας. Ούτε που ίδρωσε για να είμαστε πιο ακριβοδίκαιοι. Ο Πέδρο Μαρτίνς λοιπόν βλέποντας ότι έχει μία μοναδική πολυτέλεια και σκεπτόμενος και την προετοιμασία της ομάδας, ανέβασε τρία διαμαντάκια από την Ακαδημία να δοκιμάσει.

Πρόκειται για τους Μαυρουδή, Τσέλιο και Κίτσο, οι οποίοι άφησαν τους συμπαίκτες του στην ομάδα Νέων και προπονήθηκαν με τους ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας, αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον.

Μία κίνηση που δείχνει ξεκάθαρα ότι ο Πορτογάλος τεχνικός δεν βαδίζει μόνο στο παρών, αλλά κοιτάει και το μέλλον. Θέλει να επενδύσει σε νέο αίμα και το κάνει έμπρακτα. Ήδη μετά τον Τσιμίκα, φέτος ήταν η σειρά του Ανδρούτσου να πάρει τα ινία. Δικαίως θα λέγαμε μάλιστα.

Τώρα είναι η σειρά από το νέο αίμα και από παιδιά που ανήκουν στις Ακαδημίες της ομάδας. Παιδιά που μπορούν αν δουλευτούν σωστά να δώσουν πολλά στο μέλλον.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate