Ολυμπιακός: Τι γίνεται με τον Βαλμπουενά ενόψει Παναθηναϊκού

Σάββατο 10 Απριλίου 2021

Ολυμπιακός: Τι γίνεται με τον Βαλμπουενά ενόψει Παναθηναϊκού

Ολυμπιακός: Τι γίνεται με τον Βαλμπουενά ενόψει Παναθηναϊκού

Ο Ματιέ Βαλμπουενά έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τις ενοχλήσεις που τον κράτησαν εκτός ΟΑΚΑ. Τι ισχύει για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Στην τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ ο Ματιέ Βαλμπουενά αισθάνθηκε ενοχλήσεις με αποτέλεσμα να χάσει το ματς με τους "κιτρινόμαυρους", αλλά και τον πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Το ιατρικό επιτελείο των "ερυθρόλευκων" ήταν καθησυχαστικό από την πρώτη στιγμή ότι δεν πρόκειται για ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα.

Πράγματι ο έμπειρος μεσοεπιθετικός το Σάββατο στην προπόνηση με την οποία θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αναμένεται να πάρει κανονικά μέρος. Ήδη αισθάνεται πολύ καλύτερα το πόδι του ο Ματιέ και το Σάββατο θα προπονηθεί κανονικά με τους συμπαίκτες του.

Στην αποστολή που θα ανακοινώσει ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να είναι κανονικά ο Γάλλος άσος. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός θα μείνει στις εγκαταστάσεις του Ρέντη πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Το αν θα παίξει, όμως, είναι μία άλλη ιστορία. Το πιθανότερο σενάριο είναι να βρίσκεται στον πάγκο του Ολυμπιακού αύριο το βράδυ.

Για ενδεκάδα σίγουρα δεν είναι ο Βαλμπουενά, ενώ το πιο πιθανό είναι πως δεν θα παίξει καθόλου, απλά θα είναι στον πάγκο. Όσον αφορά στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και αυτός προπονήθηκε κανονικά και θα είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τον αγώνα με τους "πράσινους".

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate