Ολυμπιακός: Το συμβόλαιο του Μπουχαλάκη και το «καυτό» καλοκαίρι που έρχεται!

Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Ολυμπιακός: Το συμβόλαιο του Μπουχαλάκη και το «καυτό» καλοκαίρι που έρχεται!

Ολυμπιακός: Το συμβόλαιο του Μπουχαλάκη και το «καυτό» καλοκαίρι που έρχεται!

Όλα δείχνουν ότι ο Μπουχαλάκης θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, αλλά είναι το πρώτο καλοκαίρι που το όνομά του θα συζητηθεί τόσο έντονα στο εξωτερικό.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όταν ρωτήθηκε για το θέμα του συμβολαίου του, είπε ότι «ακόμα δεν υπάρχει κάτι».

Προφανώς και το θέμα του έχει μπει στην τελική ευθεία. Προφανώς και ο Κρητικός χαφ θα επεκτείνει τη συνεργασία του με τους Πειραιώτες. Να θυμίσουμε ότι το συμβόλαιο που είναι σε ισχύ εκπνέει το καλοκαίρι του 2022.

Δεν υπάρχει περίπτωση ο Ολυμπιακός να μετατρέψει σε σίριαλ την υπόθεση. Οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι άριστες και είναι θέμα χρόνου για να πέσουν οι υπογραφές.

Όλα αυτά λοιπόν είναι γνωστά... Πάμε στα «φρέσκα κουλούρια» που αφορούν τη θερινή μεταγραφική περίοδο. Βάσει των όσων ακούγονται σε μανατζερικά στέκια, θα είναι το πρώτο καλοκαίρι που το όνομα του Ανδρέα Μπουχαλάκη θα συζητηθεί τόσο έντονα στο εξωτερικό.

Πέρσι ήταν η Μπολόνια που είχε κάνει μία βολιδοσκόπηση. Μόνο που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή τη φορά δεν θα περιοριστούν οι ενδιαφερόμενοι σε μία απλή βολιδοσκόπηση.

Ο Κρητικός χαφ με την παρουσία του την τελευταία διετία στον Ολυμπιακό, έχει κάνει «γκελ» σε ομάδες του εξωτερικού. Ακούγεται έντονα ότι τον παρακολουθούν σύλλογοι από την Bundesliga. Το όνομά του από πέρσι βρίσκεται σε μπλοκάκια ιταλικών κλαμπς.

Όπως και να ‘χει, με βάση τα όσα πληροφορούμαστε πριν καλά-καλά ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν, το ερχόμενο καλοκαίρι θα έχει μπόλικο άρωμα... Μπουχαλάκη, όπως είχε και τον Γενάρη που μας πέρασε.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο παίκτης θα πωληθεί. Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι είναι σκληρός διαπραγματευτής. Απλώς, είναι κατά κάποιο τρόπο και η φυσιολογική εξέλιξη μίας εξαιρετικής διετίας του αρχηγού των «ερυθρολεύκων». Το... ανησυχητικό θα ήταν αν δεν προκαλούσε το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate