Ολυμπιακός: Το ρεκόρ του τρομερού Εμβιλά και η Σεντ Ετιέν που δεν το έχει… χωνέψει

Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Ολυμπιακός: Το ρεκόρ του τρομερού Εμβιλά και η Σεντ Ετιέν που δεν το έχει… χωνέψει

Ολυμπιακός: Το ρεκόρ του τρομερού Εμβιλά και η Σεντ Ετιέν που δεν το έχει… χωνέψει

Ο Γιαν Εμβιλά θυμίζει… 20άρη με τη φανέλα του Ολυμπιακού και στη Σεντ Ετιέν ακόμα δεν το έχουν χωνέψει ότι τον έχασαν μέσα από τα χέρια τους.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Ακόμα δεν το έχουν ξεπεράσει στη Σεντ Ετιέν το κάζο που έχουν πάθει με τον Γιαν Εμβιλά. Ο Γάλλος χαφ έχει κάνει μία συγκλονιστική χρονιά με τη φανέλα του Ολυμπιακού και έχει αποδειχτεί η κολόνα της ομάδας του Πειραιά. Από αυτόν ξεκινάει την ενδεκάδα ο Πέδρο Μαρτίνς και η παρουσία του κάλυψε και με το παραπάνω το κενό του Γκιγιέρμε.

Τον 30χρονο χαφ κατάφερε και τον πήρε ελεύθερο ο Ολυμπιακός και αυτό είναι μία τεράστια επιτυχία του τμήματος σκάουτινγκ. Ο Γιαν Εμβιλά έχει μπροστά του ακόμα αρκετά παιχνίδια, αλλά ήδη έχει κάνει πράγματα που δεν τα έχει κάνει ξανά στην καριέρα του.

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει κάνει 42 συμμετοχές. Επόμενη καλύτερη επίδοση του σε συμμετοχές ήταν τη σεζόν 2015-2016 όταν με τη φανέλα της Σάντερλαντ είχε κάνει 41 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Και πάλι, όμως, αναφερόμαστε σε επίδοση προ πενταετίας.

Ο Εμβιλά στα 30 του χρόνια έχει καταφέρει να έχει ήδη γράψει 42 συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα και έχει μπροστά του παιχνίδια για να μεγαλώσει κι άλλο αυτό το νούμερο. Στον Ολυμπιακό τρίβουν τα χέρια τους αφού έκαναν διάνα με αυτή τη μεταγραφή αποκτώντας έναν ποδοσφαιριστή που είναι ηγέτης, έχει ποιότητα και παράλληλα είναι ατσάλινος, αφού δεν βγάζει τραυματισμούς.

Στη Σεντ Ετιέν ακόμα να το χωνέψουν ότι έχει χαθεί ο Γάλλος, αλλά ο ίδιος όπου σταθεί και όπου βρεθεί έχει να το λέει ότι με τον Ολυμπιακό έχει ξανανιώσει. Είναι η εμπιστοσύνη που του έχει δείξει ο Πέδρο Μαρτίνς και φυσικά το περιβάλλον στο οποίο δουλεύει και του παρέχει τα πάντα.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate