Ολυμπιακός: Πάει για Bundesliga ο Κούτρης!

Κυριακή 18 Απριλίου 2021

Ολυμπιακός: Πάει για Bundesliga ο Κούτρης!

Ολυμπιακός: Πάει για Bundesliga ο Κούτρης!

Πάλι βασικός ο Λεονάρντο Κούτρης στη νέα νίκη της Φορτούνα Ντίσελντορφ που διατηρεί ελπίδες ανόδου στην Bundesliga με πρωταγωνιστή τον δανεικό από τον Ολυμπιακό μπακ. 

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Πλήρως έτοιμος εδώ και καιρό από τον τραυματισμό του ο Λεονάρντο Κούτρης συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην ανοδική πορεία της Φορτούνα Ντίσελντορφ με στόχο την εξασφάλιση ενός εισιτηρίου για την Bundesliga της επόμενης περιόδου!

Ο Έλληνας αριστερός μπακ που παίζει δανεικός στην γερμανική ομάδα και έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, ήταν βασικός σε όλη της διάρκεια του ματς στη εκτός έδρας νίκη της Φορτούνα επί της Όσναμπρικ με 3-0. Με τον Κούτρη να πραγματοποιεί ακόμη μία καλή εμφάνιση, έχοντας πια κερδίσει απολύτως την εμπιστοσύνη του προπονητή του και έχοντας μονιμοποιηθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην

Η Φορτούνα με διαδοχικά θετικά αποτελέσματα έχει φτάσε σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από την τρίτη θέση της βαθμολογίας (που οδηγεί σε αγώνα κατάταξης) και πέντε από τη δεύτερη που φέρνει την απευθείας άνοδο. Με έξι αγωνιστικές να απομένουν έως το φινάλε της δεύτερης κατηγορίας του γερμανικού πρωταθλήματος.

Ο παίκτης που ανήκει στον Ολυμπιακό έχει ήδη κάνει 13 συμμετοχές με την ομάδα του στη φετινή σεζόν, έχοντας και δύο ασίστ.

ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate