Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι τρεις βασικοί μεταγραφικοί στόχοι (vids)

Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι τρεις βασικοί μεταγραφικοί στόχοι (vids)

Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι τρεις βασικοί μεταγραφικοί στόχοι (vids)
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέρει καλά πως τη νέα σεζόν ο Ολυμπιακός οφείλει να παρουσιαστεί καλύτερος. Και να αποφύγει τα λάθη του παρελθόντος. Για αυτό και στοχεύει σε παίκτες που έχουν αποδείξει πως μπορούν στα δύσκολα…
Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Το νέο Ολυμπιακό ετοιμάζει ο Γιώργος Μπαρτζώκας ποντάροντας πάνω σε έτοιμες και δοκιμασμένες στα δύσκολα επιλογές. Ο κόουτς του Ολυμπιακού γνωρίζει καλά πως τα… λαβράκια και τα «στοιχήματα» στα οποία επένδυσε την σεζόν που για τον Ολυμπιακό τελείωσε δεν έφεραν τα αναμενόμενα. Όπως επίσης άπαντες γνωρίζουν στον Ολυμπιακό πως δεν πρέπει για τρίτη συνεχόμενη σεζόν η ομάδα να έχει ρόλο κομπάρσου στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης. Ο Ολυμπιακός έδειξε φέτος πως του έλειπαν βασικά «εργαλεία» για να μπορέσει να διεκδικήσει την 8αδα και αυτό ακριβώς θέλει να αλλάξει στο «χτίσιμο» της νέας ομάδας που έχει ήδη ξεκινήσει.

Το πλάνο Μπαρτζώκα και διοίκησης περιλαμβάνει τρεις βασικούς στόχους. Τρεις παίκτες που θεωρούν στον Ολυμπιακό πως αν καταφέρουν να τους κάνουν δικούς τους θα έχουν βάλει τις βάσεις για την αντεπίθεση του συλλόγου.

Οι Ουίλιαμς Γκος, Τζόρνταν Λόιντ και Τάιλερ Ντόρσει είναι η τριάδα στην οποία ποντάρει ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Μια τριάδα που σίγουρα δεν είναι εύκολο να αποκτηθεί καθότι ήδη υπάρχουν ομάδες ισχυρές που τους διεκδικούν. Όπως η Εφές και η Μακάμπι που έχει μπει γερά στο «παιχνίδι» για τον Λόιντ.

Το σίγουρο πάντως είναι στον Ολυμπιακό θα επιδιώξουν με όλες τους τις δυνάμεις, με ότι αυτό συνεπάγεται και στο οικονομικό κομμάτι, να κλείσουν με ουσιαστικές μεταγραφές τις «τρύπες» του ρόστερ.

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τον «δικό του» Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος (έπαιξε την σεζόν 2018-19 με τα ερυθρόλευκα) που έχει ανεβάσει για τα καλά την καριέρα του και δείχνει έτοιμος για την επιστροφή. Ο Γκος που φαίνεται πως και ο ίδιος καλοβλέπει το ενδεχόμενο επιστροφής αφήνοντας την Λοκομοτίβ Κουμπαν στην οποία αγωνίζεται από τον περασμένο Ιανουάριο. Τα νούμερα του μάλιστα με την Ρωσική ομάδα είναι πολύ καλά. Στη Βαλτική Λίγκα έχει μέσο όρο 17 πόντοι, 55.1% δίποντα, 50% τρίποντα, 5.6 ασίστ, 2.4 κλεψίματα, σε 28.4 λεπτά ενώ στο Eurocap μαζί της 17 πόντους (55.1% δίποντα, 50% τρίποντα, 75% βολές), 5.2 ασίστ, 2.5 ριμπάουντ και 2.3 κλεψίματα, σε 29 λεπτά συμμετοχής. Μια εξαιρετική ισορροπία από έναν πλέι μέικερ που έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός βγάζοντας δημιουργία και συμβάλλοντας στο σκοράρισμα.

Ο Λόιντ από την άλλη είναι ο παίκτης που μπορεί να αλλάξει για τα καλά τον Ολυμπιακό και να του προσφέρει το σουτ που χρειάζεται.

Ο 27χρονος σούτινγκ γκαρντ, τρίτος σκόρερ της φετινής Ευρωλίγκας με μέσο όρο 17.3 πόντους (51.9% δίποντα, 31.1% τρίποντα, 90.6% βολές) σε 27.2 λεπτά συμμετοχής δείχνει έτοιμος για το επόμενο βήμα της καριέρας του αφήνοντας τον Ερυθρό Αστέρα. Είναι ο σκόρερ που λείπει από τον Ολυμπιακό έχοντας την διάρκεια και τα προσόντα που θα δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

Όσον αφορά τον Ντόρσει δεν χρειάζονται και πολλές συστάσεις για τον άσο της Μακάμπι. Ο ομογενής γκάρντ αναμένεται να φύγει από την Μακάμπι με τον Μπαρτζώκα να τον θεωρεί ιδανικό για το ερυθρόλευκο ρόστερ.

Στόχος στον Ολυμπιακό είναι να «τρέξουν» οι μεταγραφικές υποθέσεις γρήγορα βάζοντας τον πήχη ψηλά και γνωρίζοντας πολύ καλά πως θα υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες και σοβαροί αντίπαλοι για την βασική του τριάδα.

Και όλα αυτά με το μέτωπο του ψηλού που δεδομένα θα έρθει για να πάρει τη θέση του Έλις που δεν τα κατάφερε να παραμένει ανοικτό. Όπως και το πολύ σημαντικό θέμα για το μέλλον των Σπανούλη και Πρίντεζη. Τεράστιο θέμα για την ακρίβεια…

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate