Ο Ολυμπιακός «αποφασίζει» ποιος θα είναι δεύτερος

Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Ο Ολυμπιακός «αποφασίζει» ποιος θα είναι δεύτερος

Ο Ολυμπιακός «αποφασίζει» ποιος θα είναι δεύτερος

Δείτε γιατί ο Ολυμπιακός μπορεί να αποδειχθεί απόλυτος ρυθμιστής των play off – Ποιοι έχουν… ξεμπλέξει στα play out.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Τον πρώτο τον ξέραμε εδώ και καιρό, συνεπώς το ενδιαφέρον των play off έχει να κάνει μόνο με τις υπόλοιπες θέσεις. Ο 2ος και ο 3ος των play off είναι αυτοί που μας ενδιαφέρουν, ίσως και ο τέταρτος. Άρης, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ πέτυχαν μεγάλες νίκες και προφανώς είναι ένα και δύο βήματα πιο μπροστά από τον Παναθηναϊκό και φυσικά τον Αστέρα Τρίπολης.

Η βαθμολογία δείχνει προβάδισμα του Άρη μόνο που ακόμα είναι πολύ νωρίς. Άλλωστε ο Άρης μπορεί να νίκησε τον Παναθηναϊκό όμως θα πάει στην Τούμπα και στο ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ φαίνεται πως συνήλθε από το σοκ της βαριάς ήττας από τον Ολυμπιακό. Ίσως ξεκαθαρίσουν τα πράγματα την επόμενη εβδομάδα. Την Τετάρτη ο Άρης θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ και την Κυριακή θα πάει στην Τρίπολη. Η ΑΕΚ θα παίξει με τον Παναθηναϊκό και μετά θα πάει στο Καραϊσκάκη.

Ο Ολυμπιακός εξελίσσεται σε ρυθμιστή αν και αδιάφορος βαθμολογικά. Αν ο Άρης κάνει δύο νίκες και η ΑΕΚ χάσει στο Καραϊσκάκη, τότε οι Θεσσαλονικείς αποκτούν σημαντικό προβάδισμα. Σημειώστε ότι έως το τέλος, στο Καραϊσκάκη θα πάει και ο ΠΑΟΚ.

Οι αδιάφοροι των play out

Όσον αφορά τα play out, ΟΦΗ, Παναιτωλικός και ΑΕΛ είναι θεωρητικά οι τρεις ομάδες που έχουν τα περισσότερα μπλεξίματα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι Απόλλωνας, Ατρόμητος και Λαμία έχουν εξασφαλιστεί. Βέβαια είναι πιθανό το βράδυ της Δευτέρας τα πράγματα να είναι πιο ξεκάθαρα μετά το Λαμία – ΑΕΛ.

Ίσως παίζει ρόλο και ποιοι θα βρουν στο δρόμο τους τούς αδιάφορους, δηλαδή Βόλο και ΠΑΣ Γιάννινα. Τον Βόλο θα αντιμετωπίσουν ο Απόλλων Σμύρνης στη Ριζούπολη, η ΑΕΛ στον Βόλο και ο Ατρόμητος στο Περιστέρι.

Με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα παίξει ο Παναιτωλικός στους Ζωσιμάδες, εκεί και ο Απόλλων Σμύρνης και η ΑΕΛ στη Λάρισα.

Βάλτε στη ζυγαριά και ότι ο ΟΦΗ πάει στη Λάρισα, πάει στη Λαμία και φιλοξενεί τον Παναιτωλικό. Κάθε στραβοπάτημα μπορεί να μετράει... διπλά για τους Κρητικούς.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate