Ολυμπιακός: Ανοίγει τα χαρτιά του ο Μαρτίνς για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Σάββατο 10 Απριλίου 2021

Ολυμπιακός: Ανοίγει τα χαρτιά του ο Μαρτίνς για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Ανοίγει τα χαρτιά του ο Μαρτίνς για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Συντηρητικά πηγαίνουν τις τελευταίες δύο μέρες οι παίκτες του Ολυμπιακού στον Ρέντη. Το Σάββατο (10/4) αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του ο Μαρτίνς για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη (11/4, 19.30).

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Δεν αποτελεί πλέον είδηση... Ίσα-ίσα που εξελίσσεται σε συνήθειο. Ο Πέδρο Μαρτίνς το έχει παραδεχτεί άλλωστε ότι με τα συνεχόμενα ματς που είχε ο Ολυμπιακός από τις αρχές του 2021, δεν μπορούσε να κάνει δύο σερί μέρες προπονήσεις όπως θα τις ήθελε ο ίδιος. Με φουλ ένταση, με δοκιμές επί δοκιμών και με... τσίτα τα γκάζια.

Οι επίσημες υποχρεώσεις και τα παιχνίδια ανά τρεις-τέσσερις μέρες τού στερούσαν αυτή τη δυνατότητα. Μετά ήρθε η διακοπή του πρωταθλήματος, αρκετοί διεθνείς στη συνέχεια ενσωματώθηκαν αργά και ο Ολυμπιακός πήγε στα ματς με ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα κάνοντας από μία προπόνηση σε φουλ τέμπο παραμονή των αγώνων.

Το ίδιο θα συμβεί και ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη (11/4, 19.30). Ο Μαρτίνς το Σάββατο (10/4) αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του στον Ρέντη ή έστω ένα μέρος των σκέψεών του. Το τελευταίο διήμερο όσοι αγωνίστηκαν στα Γιάννενα κινήθηκαν πιο συντηρητικά.

To ερώτημα φυσικά δεν είναι άλλο από το αν θα πάει ξανά με 3-4-3 ή θα προχωρήσει σε αλλαγή συστήματος και θα επανέλθει στα πιο γνώριμα (4-3-3 ή 4-2-3-1), αφήνοντας πίσω το... νεόκοπο με την τριάδα στην άμυνα.

Τουλάχιστον ο συγκεκριμένος «γρίφος» ως προς τον σχηματισμό αναμένεται να απαντηθεί στην σαββατιάτικη προπόνηση. Από εκεί και πέρα, μένουν να ξεκαθαρίσουν και τα πρόσωπα...

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate