Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Κριτική παικτών: Οι «χρυσές» αλλαγές με μπροστάρη τον Μπρούμα

Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Κριτική παικτών: Οι «χρυσές» αλλαγές με μπροστάρη τον Μπρούμα

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Κριτική παικτών: Οι «χρυσές» αλλαγές με μπροστάρη τον Μπρούμα

Ο Μπρούμα ήταν με διαφορά ο κορυφαίος του 2-0 επί της ΑΕΚ και τον ακολούθησαν από κοντά οι Ελ Αραμπί και Εμβιλά.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

ΚΡΙΣΤΙΝΣΟΝ: Σταθερός στις τοποθετήσεις του ο Ισλανδός γκολκίπερ, ο οποίος όσες φορές χρειάστηκε ήταν εκεί που έπρεπε.

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ: Πήρε αρκετές επιθετικές προσπάθειες και μάλιστα σε μία εξ αυτών θα μπορούσε να σκοράρει, αλλά προτίμησε να πασάρει (κακώς) στον Ελ Αραμπί. Θετική η παρουσία του.

ΣΕΜΕΔΟ: Δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, αν και δεν απέφυγε τα λάθη. Έδειξε και κόντρα στην ΑΕΚ ότι είναι αμυντικός που κάνει τη διαφορά.

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Έκανε κάποια λάθη στα πρώτα λεπτά του αγώνα, αλλά όσο περνούσε η ώρα, γινόταν καλύτερος. Δεν είχε σίγουρα την εμφάνιση προηγούμενων αγώνων, όμως, παρέμεινε ξανά σε υψηλό επίπεδο.

ΧΟΛΕΜΠΑΣ: Είχε καλές και κακές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, βελτιώθηκε αισθητά στο δεύτερο ημίχρονο και βοήθησε ακόμα και στο δημιουργικό κομμάτι.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Ενώ πήρε πολλές πρωτοβουλίες επιθετικά, δεν είχε σε αρκετές εξ αυτών την καλύτερη τελική πάσα. Δεν ήταν κακός πάντως, αλλά θέλει περισσότερη αποφασιστικότητα με την μπάλα στα πόδια.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Λίγα πράγματα ο Κρητικός χαφ και δικαιολογημένα αντικαταστάθηκε στο ξεκίνημα του β’ μέρους.

ΤΙΑΓΚΟ ΣΙΛΒΑ: Είχε ένα καλό πρώτο τέταρτο και έως το τέλος του ημιχρόνου εξαφανίστηκε. Στο δεύτερο μέρος ήταν αισθητά βελτιωμένος, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι ο χαφ που ονειρεύεται και ο κόσμος του Ολυμπιακού. Είναι μία καλή ρεζέρβα. Μέχρι εκεί.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Δεν είχε την εικόνα των προηγούμενων αγώνων, αλλά έτρεξε πολύ, πίεσε αρκετά ψηλά και όταν βγήκε ο Φορτούνης ανέλαβε και τις στατικές φάσεις. Στα χαϊλάιτς του η πάσα στον Ελ Αραμπί στο ξεκίνημα του 1-0.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Πήρε πολλές πρωτοβουλίες, αλλά ανα εξαιρεθούν δύο καλά χτυπήματα φάουλ, σε κανονική ροή αγώνα δεν έδωσε τι βοήθειες που θα περίμενε ο Μαρτίνς και για αυτό αντικαταστάθηκε.

ΧΑΣΑΝ: Δεν τροφοδοτήθηκε καθόλου. Για αυτό το λόγο πέρασε απαρατήρητος στο πρώτο 45λεπτο.

ΜΠΡΟΥΜΑ: Μπήκε στο ημίχρονο , πέτυχε δύο γκολ, θα μπορούσε να φύγει και με μία-δυο ασίστ και σε γενικές γραμμές ήταν ο κορυφαίος του αγώνα!

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Έδωσε άλλη… οντότητα επιθετικά σε σχέση με τον Χασάν, απείλησε τον Αθανασιάδη, αλλά δεν είχε καλές τελικές προσπάθειες. Βοήθησε πολύ στην αλλαγή εικόνας του δευτέρου ημιχρόνου με αποκορύφωμα την ασίστ στο 1-0.

ΕΜΒΙΛΑ: Συμμάζεψε αρκετά την κατάσταση στη μεσαία γραμμή, η οποία «ταλαιπωρήθηκε» στο πρώτο ημίχρονο. Ήταν από τους πρωταγωνιστές.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Μπήκε σε ένα διάστημα που ο Ολυμπιακός ήταν ήδη μπροστά στο σκορ και δεν χρειάστηκε η συνδρομή του για να φύγει νικήτρια η ομάδα του. Πρόλαβε πάντως να έχει ένα δοκάρι, έστω και από σπόντα.

ΚΑΜΑΡΑ: Μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και είχε δύο πάσες για γκολ στον Μπρούμα. Η μία βγήκε σε γκολ! Πολύτιμες βοήθειες έδωσε και ανασταλτικά.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate