Το επόμενο μεγάλο στοίχημα για τον Μαρτίνς και την ομαδάρα του!

Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Το επόμενο μεγάλο στοίχημα για τον Μαρτίνς και την ομαδάρα του!

Το επόμενο μεγάλο στοίχημα για τον Μαρτίνς και την ομαδάρα του!

Το 3-1 του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού, την περασμένη Κυριακή, εκτός από το ότι ήταν η 24η νίκη σε 29 αναμετρήσεις, ήταν και εκείνη που του εξασφάλισε και μαθηματικά το 46ο πρωτάθλημα. Και το πήρε το πρωτάθλημα 7 αγωνιστικές από το φινάλε των πλέι οφ.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Οπότε, αυτό ακριβώς είναι και το επόμενο μεγάλο στοίχημα για τον Πέδρο Μαρτίνς, τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές του πρωταθλητή Ελλάδας.

Ποιο είναι αυτό; Μα να συνεχίσει και να κλείσει το ίδιο εντυπωσιακά τη σεζόν με την έως τώρα παρουσία του. Δεν είναι εύκολο, ειδικά για μία ομάδα που έχει χαοτική διαφορά από τους αντιπάλους της και που έχει εξασφαλίσει τον τίτλο από νωρίς, αλλά ο Ολυμπιακός καλείται να συνεχίσει με το πόδι στο γκάζι ως το τέλος.

Ναι, είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα και το έχει δείξει πολλές φορές. Δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν, παρά μόνο στον ίδιο τον εαυτό της. Και για αυτό οι «ερυθρόλευκοι» οφείλουν να συνεχίσουν στο πρωτάθλημα με την ίδια σοβαρότητα και συγκέντρωση ως το φινάλε. Το έκαναν και πέρσι, καλούνται να το κάνουν και φέτος.

Στόχος, άλλωστε, για τον Ολυμπιακό είναι να διατηρήσει τη διαφορά σε υψηλά επίπεδα όπως είναι και τώρα μετά από 29 αγωνιστικές. Θυμίζουμε, ο πρωταθλητής και πρωτοπόρος Θρύλος είναι στους 76 βαθμούς και ακολουθούν ο Άρης στο -22 (54), ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ στο -25 (51), ο Παναθηναϊκός στο -27 (49) και ο Αστέρας Τρίπολης στο -32 (44).

Αυτός είναι, λοιπόν, το επόμενο μεγάλο στοίχημα για την ομαδάρα του Μαρτίνς στο πρωτάθλημα: Να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό μέχρι και την 36η αγωνιστική και να κλείσει το πρωτάθλημα με τη μεγαλύτερη δυνατή διαφορά...

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate