Ξεχώρισε ο Κασέμι στου Ρέντη

Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

Ξεχώρισε ο Κασέμι στου Ρέντη

Ξεχώρισε ο Κασέμι στου Ρέντη

Κατά την διάρκεια της απουσίας των διεθνών από του Ρέντη, ο Πέδρο Μαρτίνς κάλεσε παιδιά από την Κ-19 για να μπορέσει να κάνει καλύτερα το δίτερμα.

Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για τους Παπαδούδη, Καλογερόπουλο, Κασέμι, Μαυρουδή και Κίτσο.

Οπως φαίνεται όμως αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Ρένος Κασέμι. Ο Μαρτίνς τον χρησιμοποίησε στην φυσική του θέση, στο κέντρο, αφού αγωνίζεται είτε ως 6άρι είτε ως 8άρι. Και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Τα πήγε καλά ο μικρός και δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στο όνομά του. Έπαιξε καλά και σίγουρα το όνομά του θα πρέπει να… κρατηθεί, διότι είναι πολύ πιθανό τον 18χρονο μέσο να τον δούμε ξανά στο μέλλον αν συνεχίσει να δουλεύει το ίδιο καλά.

Ο 18χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία, όπου ήταν διεθνής με την Κ-17 της χώρας του, αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής του Πανναξιακού, όπου τον ανακάλυψαν οι σκάουτερ του Ολυμπιακού και τον έφεραν το 2017 στου Ρέντη.

Μάλιστα ο Πανναξιακός εξέδωσε και ανακοίνωση:

“Μόνο υπερηφάνεια μπορεί να νιώσει κάνεις, όταν βλέπει τα “παιδιά” του να προοδεύουν…

Όλη η Πανναξιακή οικογένεια αισθάνεται υπερήφανη για το Ρένο, ο οποίος ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ομάδας μας και κατάφερε να εντυπωσιάσει τον προπονητή του Ολυμπιακού, κ. Πέδρο Μαρτίνς, συμμετέχοντας στο προπονητικό δίτερμα των “ερυθρόλευκων”.

Του ευχόμαστε ολόψυχα μία σπουδαία καριέρα και είμαστε σίγουροι ότι με σκληρή δουλειά και ταπεινότητα θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους του”.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate