Κάτι θα φέρει από Σουηδία ο Ολυμπιακός

Σάββατο 24 Απριλίου 2021

Κάτι θα φέρει από Σουηδία ο Ολυμπιακός

Κάτι θα φέρει από Σουηδία ο Ολυμπιακός

Δεν είναι τυχαία όλα όσα ακούγονται για τον Σίμον Όλσον και τον Ρόμπιν Κουάισον, οι οποίοι όντως βρίσκονται στη λίστα του Ολυμπιακού. Υπάρχουν κι άλλοι Σουηδοί που τελούν υπό παρακολούθηση.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Είναι ίσως η πρώτη φορά που πριν από την έναρξη μίας μεταγραφικής περιόδου, αντιλαμβάνονται σε κύκλους μάνατζερ ότι ο Ολυμπιακός ψάχνεται πολύ σε μία συγκεκριμένη αγορά πλην των γνώριμων της Πορτογαλίας, της Γαλλίας ή της Αγγλίας.

Ο λόγος για την Σουηδία, μία χώρα που το πρωτάθλημά της, αλλά και γενικότερα οι ποδοσφαιριστές της (διεθνείς και μη) παρακολουθούνται στενά από τους Πειραιώτες.

Ο χαφ της Έλφσμποργκ Σίμον Όλσον της και ο περιφερειακός επιθετικός Ρόμπιν Κουάισον που μένει ελεύθερος από την Μάιντς, είναι δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που 100% βρίσκονται στη λίστα των πρωταθλητών Ελλάδας. Επίσημη προσφορά δεν έχει κατατεθεί, αλλά δίχως αμφιβολία και οι δύο έχουν τεθεί στα υπόψη του Πέδρο Μαρτίνς και δεν έχουν απορριφθεί!

Ο Ολυμπιακός είναι ολοφάνερο ότι προσπαθεί να κάνει κάτι από... Σουηδία μεριά. Το επιχείρησε και τον περασμένο χειμώνα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είχε ξεχωρίσει μία περίπτωση κεντρικού αμυντικού. Ωστόσο, όταν έπεσε το όνομα του Παπασταθόπουλου στο τραπέζι, κάπου εκεί έπαψε οποιαδήποτε άλλη συζήτηση.

Η ουσία είναι ότι το όνομα του Ολυμπιακού συζητιέται ολοένα και περισσότερο στα σουηδικά στέκια και όσο περνούν οι μέρες, άλλο τόσο πληθαίνουν οι πληροφορίες ότι θα γίνει μεταγραφή ποδοσφαιριστή από τη συγκεκριμένη χώρα, είτε παίζει στο εγχώριο πρωτάθλημα, είτε σε κάποιο άλλο.

Ο Ολυμπιακός έχει και καλή παράδοση με τους Σουηδούς. Ακόμα και ο Ντουρμάζ που ήταν από τους τελευταίους που φόρεσε τα ερυθρόλευκα, δεν μπορεί να πει κάποιος ότι δεν πρόσφερε. Δεν αναφερόμαστε καν στους Μέλμπεργκ και Ζέτερμπεργκ, οι οποίοι λατρεύτηκαν από τον κόσμο.

Οι ποδοσφαιριστές από την σκανδιναβική χώρα τις περισσότερες φορές είναι μία «safe» επιλογή, καθώς γνωρίζεις ότι παίρνεις έναν παίκτη που είναι φουλ πειθαρχημένος και πάντοτε με διάθεση να καταθέσει την ψυχή του. Δύσκολα συναντάς Σουηδό ποδοσφαιριστή που θα... λουφάρει.

Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων. Συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες το να δούμε έναν Σουηδό να φοράει τα ερυθρόλευκα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate