Ολυμπιακός: Το κάτι που λείπει από τον Μπρούμα και τα 6 εκατ. ευρώ

Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Ολυμπιακός: Το κάτι που λείπει από τον Μπρούμα και τα 6 εκατ. ευρώ

Ολυμπιακός: Το κάτι που λείπει από τον Μπρούμα και τα 6 εκατ. ευρώ

Ο Μπρούμα ήταν ο μοιραίος παίκτης του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Η κουβέντα για την παραμονή του στην ομάδα.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έχει αναλυθεί και είναι γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει πολλά λάθη για να φτάσει να χάσει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Και δικαίως τον τίτλο του μοιραίου σε αυτό το ματς τον παίρνει ο Μπρούμα. Ο Πορτογάλος είναι μία περίεργη περίπτωση που ο δανεισμός του φτάνει στο τέλος και η οψιόν αγοράς είναι ύψους 6 εκατ. ευρώ.

Είναι παίκτης που τον εμπιστεύεται ο Πέδρο Μαρτίνς και τον βάζει βασικό. Του δίνει πολλές ευκαιρίες, αλλά στο τέλος θα γίνει το ταμείο. Το πρόσημο μπροστά από τον Μπρούμα θα είναι θετικό ή αρνητικό;

Στην Τούμπα στο πρώτο ημίχρονο έχει βρεθεί μέσα σε όλες τις φάσεις, αλλά καμία δεν κατάφερε να τελειώσει. Βγήκε σφαίρα απέναντι από τον Πασχαλάκη από τη μαγική μπαλιά του Σα, αλλά τον πρόλαβε ο Ίνγκασον. Ακόμη και στη φάση που η μπάλα γλύφει το δοκάρι ο Μπρούμα θα μπορούσε να έχει τελειώσει σωστά τη φάση και να έχει σκοράρει.

Πέρα από τις εκτελέσεις του που δεν ήταν καλές υπήρχαν ακόμα κάποιες περιπτώσεις που με λάθος πάσες του έχει χαλάσει επιθέσεις της ομάδας του. Έχει κάνει λάθη ο Μπρούμα στην Τούμπα, όπως λάθος έχει κάνει και στην τελευταία φάση του ματς με τον Παναθηναϊκό που δεν πάσαρε όταν έπρεπε στους συμπαίκτες του με αποτέλεσμα μετά να μην μπορεί να το κάνει γιατί θα ήταν οφσάιντ. Άσχετα με το αν έβαλε εκείνο το γκολ.

Τι έχει δείξει φέτος ο Μπρούμα; Υπάρχουν ματς που βρεθεί ωραία στο γήπεδο με συμπαίκτες του. Το έχει κάνει κυρίως με τον Φορτούνη, αλλά και με τον Ελ Αραμπί. Είναι φιλότιμος και παλεύει τα παιχνίδια. Δεν μπορεί κανείς να τον κατηγορήσει ότι δεν τα δίνει όλα στο γήπεδο. Από την άλλη, όμως, όταν η μπάλα "καίει" ο Μπρούμα χάνεται. Και δεν περιμέναμε μόνο την Τούμπα για να το διαπιστώσουμε. Είναι αρκετά τα ματς που έχει χάσει μεγάλες ευκαιρίες που δεν έχει εκτελέσει σωστά. Και αποκορύφωμα είναι εκείνο το ματς με την Άρσεναλ στο Φάληρο που στο 0-0 πάλι έχει αστοχήσει.

Για να μην το κουράζουμε ο Μπρούμα είναι ο παίκτης που μπορεί να ηγηθεί των εξτρέμ του Ολυμπιακού; Με τα όσα έχει δείξει φέτος του λείπει η σταθερότητα και η εκτέλεση. Δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά και ο Ολυμπιακός για τη νέα σεζόν θέλει παίκτη που θα καθορίζει παιχνίδια.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate