Ο Καμαρά τα «έσπασε» με τον Ισά - Απάντηση του ατζέντη

Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Ο Καμαρά τα «έσπασε» με τον Ισά - Απάντηση του ατζέντη

Ο Καμαρά τα «έσπασε» με τον Ισά - Απάντηση του ατζέντη

Ο Μαντί Καμαρά με επίσημη δήλωση του έκανε γνωστό ότι ο Πιερ Ισά δεν τον εκπροσωπεί πλέον. Τι απάντησε ο Νοτιοαφρικανός ατζέντης.

Διαβάστε παρακάτω...
Με μία ανάρτηση του στον επίσημο λογαριασμό του στο instagram ο Μαντί Καμαρά έκανε γνωστό ότι ο Πιερ Ισά δεν είναι πλέον ο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί. Με τον Νοτιοαφρικανό ατζέντη είχε φανεί το τελευταίο διάστημα ότι υπήρχε μία "παγωμάρα" με την πειραϊκή ΠΑΕ με αποκορύφωμα το γεγονός ότι δεν είχε καμία εμπλοκή στην ανανέωση του συμβολαίου του Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο Αφρικανός χαφ, ωστόσο έγραψε ότι πλέον δεν τον εκπροσωπεί ο Πιερ Ισά, αλλά ούτε και ο δικηγόρος Λορέν Μενεστριέ. Από το μήνυμα του, μάλιστα εκείνο που φαίνεται είναι ότι ο ποδοσφαιριστής από κάτι έχει ενοχληθεί.

«Επίσημη δήλωση: Αντίθετα με τις πληροφορίες που αναφέρονται από ορισμένους: Ούτε ο Πιέρ Ισά ούτε ο δικηγόρος του, Λοράν Μενεστριέ είναι οι ατζέντηδές μου ή οι νόμιμοι εκπρόσωποί μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μαντί Καμαρά.

Λίγη ώρα μετά την ανάρτηση του Αφρικανού χαφ ήρθε και η απάντηση από τον Πιερ Ισά και την εταιρεία "Playeleve" της οποίας είναι ιδιοκτήτης. Ο πρώην αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός διέψευσε όσα ισχυρίστηκε ο Μαντί Καμαρά τονίζοντας ότι έχει συμβόλαιο μαζί του και ότι το θέμα θα λυθεί στη FIFA.

«Η Playeleven Sports Management και ο κύριος Πιέρ Ισά θα ήθελαν να ενημερώσουν όλες τις πλευρές πως ο κύριος Μοχάμεντ Μαντί Καμαρά τώρα και μέχρι το τέλος του υπογεγραμμένου συμβολαίου του μαζί μας και με τον κύριο Λοράν Μενεστριέ, εκπροσωπείται νομίμως από την εταιρεία μας με όλους τους όρους και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από την υπογεγραμμένη συμφωνία μας και με βάση τους κανόνες της FIFA. Εάν χρειαστεί τα αρμόδια νομικά όργανα της FIFA θα κληθούν να επιλύσουν κάθε σχετικά θέματα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Πιερ Ισά.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate