Το ιατρικό δελτίο για τους Αβραάμ και Λαλά

Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Το ιατρικό δελτίο για τους Αβραάμ και Λαλά

Το ιατρικό δελτίο για τους Αβραάμ και Λαλά

Αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμού οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Κένι Λαλά από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη (1-0).Πόσο σοβαρή είναι η κατάστασή τους.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Δύο «πονοκεφάλους» αποκόμισε ο Πέδρο Μαρτίνς κατά τη διάρκεια του νικηφόρου αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη (1-0). Ο Πορτογάλος τεχνικός αναγκάστηκε να βγάλει στα μισά του πρώτου ημιχρόνου τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και να περάσει στη θέση του τον Παπασταθόπουλο, καθώς όπως ενημέρωσε το ιατρικό δελτίο, ένιωσε ένα τσίμπημα στον δεξί προσαγωγό. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί, αφού πρώτα γίνουν οι απαιτούμενες εξετάσεις.

Όσο για τον Λαλά που βγήκε στο ημίχρονο; Η κλοτσιά του Μπαράλες στην κνήμη είχε ως αποτέλεσμα να του προκαλέσει ένα οίδημα, αλλά δεν φαίνεται να είναι κάτι το ανησυχητικό. Και ο Γάλλος θα εξεταστεί την Πέμπτη (22/4).

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες