Φουλάρει για Μπελχαντά ο Ολυμπιακός

Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Φουλάρει για Μπελχαντά ο Ολυμπιακός

Φουλάρει για Μπελχαντά ο Ολυμπιακός
Δυνατά για την απόκτηση του Γιουνές Μπελχαντά έχει μπει ο Ολυμπιακός. Μία πολύ σοβαρή προσπάθεια για την απόκτηση του Γιουνές Μπελχαντά κάνει ο Ολυμπιακός. 
Διαβάστε παρακάτω...
Όπως γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», οι Πειραιώτες έχουν μπει δυνατά για την μεταγραφή του Μαροκινού μεσοεπιθετικού και φουλάρουν τις επαφές με την πλευρά του παίκτη, με στόχο να κλείσει το συντομότερο δυνατόν η συγκεκριμένη υπόθεση.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι τόσο απλό. Για τον συμπατριώτη του Ελ Αραμπί υπάρχουν και άλλοι «μνηστήρες». Τουλάχιστον τέσσερις ομάδες, μεταξύ των οποίων η γαλλική Νις και οι Βαλένθια, Μπέτις και Σεβίλλη από την Ισπανία. 
 
Παράλληλα, κρούση στον 31 ετών άσο έχουν κάνει και ομάδες από τη Σαουδική Αραβία και το Κατάρ, οι οποίες διαθέτουν ισχυρά πορτοφόλια.

Την ίδια στιγμή, στην Τουρκία αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Μπελχαντά, ο οποίος παραμένει στην Κωνσταντινούπολη για να τελειώσει το παιδί του τη φετινή σχολική χρονιά στη γειτονική χώρα.

Εκείνο, όμως, που πρέπει να κρατήσουμε πως ο Ολυμπιακός κινείται δυνατά για τον Μπελχαντά!
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες