ΕΚΤΑΚΤΟ: Έτσι στερεί ο ΠΑΟΚ το Champions League από τον Ολυμπιακό! (video)

Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

ΕΚΤΑΚΤΟ: Έτσι στερεί ο ΠΑΟΚ το Champions League από τον Ολυμπιακό! (video)

ΕΚΤΑΚΤΟ: Έτσι στερεί ο ΠΑΟΚ το Champions League από τον Ολυμπιακό! (video)

Διακαής πόθος του ΠΑΟΚ και του μεγαλομετόχου του (ή συμβούλου της διοίκησης, αναλόγως του πως βολεύει) είναι το να μπει η ομάδα, για μία φορά έστω, στη φάση των ομίλων του Champions League. Αφού είδε και απόειδε και κατάλαβε ότι ακόμη και με έναν κανονικό προπονητής, όπως ο Φερέιρα, δεν μπόρεσε να το πετύχει και συνεχίζει να βλέπει την πλάτη του Ολυμπιακού, βρήκε, ο «δικέφαλος» του βορρά, τον τέλειο τρόπο για να… στερήσει, από τον Θρύλο, τη δυνατότητα της παρουσίας στο Champions League!

Συγκεντρώνοντας έναν ογκώδη φάκελο με στοιχεία, τα οποία εμπλέκουν τον Ολυμπιακό με πιθανή συμμετοχή του, στην European Super League, η διοίκηση του ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να πάει στη FIFA, στην UEFA, στην ΕΠΟ, στη Super League, στο CAS, στον Άρειο Πάγο και… όπου αλλού μπορεί, για να ζητήσει τιμωρία των Πειραιωτών και αποκλεισμό τους, από την Ευρώπη και τα προκριματικά του Champions League!

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Ο μόνος λόγος που δεν το έχει κάνει ακόμα είναι γιατί κάποιος αντιλήφθηκε, κάποια στιγμή, ότι ακόμη και αν ο ΠΑΟΚ πετύχει τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την Ευρώπη, την θέση του θα πάρει ο Άρης! Γιατί ο ΠΑΟκ είναι... τρίτος, με το ζόρι.

Βέβαια ακόμη και για αυτό έχει… έτοιμη τη λύση ο Ιβάν, αφού τα site του και τα ΜΜΕ του, γενικότερα, λένε ότι ο Ολυμπιακός και ο Άρης είναι… σύμμαχοι (χαχαχαχα!) και έτσι θα ζητήσει, ο ΠΑΟΚ, τιμωρία ΚΑΙ του Άρη!

Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια, λοιπόν, για τον ΠΑΟΚ του Ιβάν, που… βρήκε πάλι τη λύση! Δεν μπορεί, σου λέει, ο Ολυμπιακός να μιλάει με τους μεγάλους για ESL και εκείνος… ανυπαρξία. Και μηδέν παρουσίες στο Τσου Λου! Αυτό είναι το νέο μεγάλο σχέδιο του Ιβάν, για να πάρει ο ΠΑΟΚ τη θέση του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Champions League και μετά να… μην προκριθεί! Ε;

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate