Η επιθυμία του Μπουφόν και η δήλωση του μάνατζέρ του για Ολυμπιακό

Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Η επιθυμία του Μπουφόν και η δήλωση του μάνατζέρ του για Ολυμπιακό

https://www.gazzetta.gr/football/superleague/article/1588049/i-epithymia-toy-mpoyfon-kai-i-dilosi-toy-manatzer-toy-gia-olympiako
Μίλησε πράγματι με τον Ολυμπιακό ο Μπουφόν; Υπάρχει πιθανότητα να ασχολήθηκαν μαζί του οι πρωταθλητές; Τι έχει στο μυαλό του ο Ιταλός - θρύλος; Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης (27/4) το δημοσίευμα της εφημερίδας «Tuttosport» ήρθε να προκαλέσει συναγερμό στα ελληνικά media. «Αν ο Μπουφόν φύγει από τη Γιουβέντους, έχει πέντε επιλογές» αναφέρθηκε στην ιταλική εφημερίδα. Ποια ήταν μια από αυτές σύμφωνα με το ρεπορτάζ; Ο Ολυμπιακός!

Στα 43 του (γεννημένος στις 28 Ιανουαρίου 1978), ένας από τους σπουδαιότερους τερματοφύλακες στην ιστορία του ποδοσφαίρου, έχει συμβόλαιο στη Γιουβέντους μέχρι το καλοκαίρι. Ακόμη και σε αυτήν την ηλικία έχει καταφέρει να κάνει εφέτος 12 συμμετοχές με τη «βέκια σινιόρα», τις επτά μάλιστα στη Serie A.

Μιλάμε για πορτιέρε που έχει πάρει με τη Γιουβέντους δέκα πρωταθλήματα, τέσσερα κύπελλα και έξι ιταλικά σούπερ καπ. Με την Πάρμα UEFA, κύπελλο και ιταλικό σούπερ καπ, με την Παρί πρωτάθλημα και γαλλικό σούπερ καπ, με την εθνική Ιταλίας Παγκόσμιο Κύπελλο. Ένας γκολκίπερ - μύθος με 176 συμμετοχές στη σκουάντρα ατζούρα, με συμμετοχή σε πέντε Παγκόσμια Κύπελλα και τέσσερα Ευρωπαϊκά. Με 928 παιχνίδια στην επαγγελματική του καριέρα και με 416 clean sheets.

Το gazzetta.gr αναζήτησε πληροφορίες στην Ιταλία. Πόσο πιθανό είναι να μίλησε με τον Ολυμπιακό η πλευρά του Τζανλουίτζι Μπουφόν; Υπάρχει πράγματι πιθανότητα να ασχολήθηκαν με την περίπτωσή του οι πρωταθλητές; Τι έχει στο μυαλό του ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Όλες οι απαντήσεις παρακάτω...

* Ο Μπουφόν έχει σκοπό να παίξει άλλο ένα χρόνο. Μέχρι τα 44.

* Στόχος του, αν φύγει από τη Γιουβέντους, είναι να παίξει σε ομάδα που θα συμμετάσχει στο Champions League.

* Αυτή που τον έλκει περισσότερο είναι η Αταλάντα, η οποία τούτη τη στιγμή βρίσκεται στη 2η θέση, στο +2 από Νάπολι, Γιουβέντους και Μίλαν. Στο Champions League βγαίνουν τέσσερις ομάδες και απομένουν πέντε αγωνιστικές για το τέλος της Serie A.

* Γιατί όμως Αταλάντα; Διότι ο Μπουφόν έχει σπίτι κοντά στο Μπέργκαμο. Αν οι Μπεργκαμάσκι τα καταφέρουν και μείνουν στην τετράδα, και φύγει τελικά από τη Γιουβέντους, ο Μπουφόν θα ψάξει αρκετά την πιθανότητα να αγωνιστεί εκεί.

Τι λέει όμως ο εκπρόσωπος του Ιταλού - θρύλου για τον Ολυμπιακό; Το gazzetta.gr μίλησε με τον Σιλβάνο Μαρτίνα, ο οποίος διέψευσε ότι έχει συζητήσει με τους «ερυθρόλευκους». Συγκεκριμένα, υποστήριξε: «Τίποτα δεν είναι αλήθεια. Το έγραψαν οι εφημερίδες. Δεν είχα καμία επαφή με τον Ολυμπιακό».

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate