Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μπενταλέμπ! (Vid)

Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μπενταλέμπ! (Vid)

Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Μπενταλέμπ! (Vid)
Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Μπενταλέμπ και αναμένεται να γίνει και επίσημη κρούση από την ομάδα... Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής», ο Αλγερινός κεντρικός χαφ Ναμπίλ Μπενταλέμπ απασχολεί σοβαρά τους «ερυθρόλευκους». Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός και η Μπέρνλι έχουν εκφράσει με επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον τους για τον 26χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τη Σάλκε.

Φέτος έχει παίξει 9 παιχνίδια στο πρωτάθλημα και 1 στο Κύπελλο εξαιτίας προβλήματος στους κοιλιακούς. Ο Μπενταλέμπ υποβλήθηκε σε επέμβαση για να το αντιμετωπίσει και θα αναρρώσει μέχρι το τέλος της άνοιξης.

ESPN: «Και ο Ολυμπιακός στην διεκδίκηση του Μπενταλέμπ»

Δημοσίευμα του ESPN αναφέρει ότι ο Ναμπίλ Μπενταλέμπ της Σάλκε βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.

To ESPN αναφέρεται στο μέλλον του Ναμπίλ Μπενταλέμπ, ο οποίος βρίσκεται στην έξοδο από την Σάλκε και μπλέκει το όνομά του με τον Ολυμπιακό.

Ο 26χρονος Αλγερινός, μετά τον επικείμενο υποβιβασμό της γερμανικής ομάδας, αλλά και την κακή, σύμφωνα με τον ίδιο, διαχείριση του σε ένα πρόβλημα τραυματισμού στους κοιλιακούς, θέλει να αποχωρήσει.

Η Μπέρνλι θέλει να τον ξαναφέρει στην Premier League και ενδιαφέρεται ζεστά για την απόκτησή του.

Στο ESPN, ωστόσο, υπογραμμίζεται ότι και ο Ολυμπιακός επιχειρεί να τον αποκτήσει, αφού θα μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Φυσικά, πρόκειται για μια δύσκολη μεταγραφική υπόθεση για τους Πειραιώτες, οι οποίοι όμως δεν θα το παρατήσουν, αφού πρόκειται για παίκτη εγνωσμένης αξίας σε πολύ καλή ηλικία.

 

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate