Σε ελεύθερη πτώση και στην Ευρώπη ο Σιδηρόπουλος

Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Σε ελεύθερη πτώση και στην Ευρώπη ο Σιδηρόπουλος

Σε ελεύθερη πτώση και στην Ευρώπη ο Σιδηρόπουλος

Η φετινή Ευρωπαϊκή πορεία του Σιδηρόπουλου, μάλλον και η φετινή καθώς το ίδιο γίνεται κάθε χρόνο, σταμάτησε στους «32» του Europa League. Πιο συγκεκριμένα στις 18 Φεβρουαρίου σφύριξε Ερυθρός Αστέρας-Μίλαν 2-2, όπου, και σε αυτό το ματς, δεν απέφυγε τα λάθη.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Το ένα σοβαρό λάθος είναι ότι στο 12' μέτρησε γκολ του Φερναντές (Μίλαν) και το γκολ ακυρώθηκε με παρέμβαση του VAR, όπου ήταν ο Γερμανός Μπαστιάν Ντάνκερτ, επειδή ο Φερναντές είχε χρησιμοποιήσει το χέρι του και ο Σιδηρόπουλος δεν το είδε. Επίσης, ένα ακόμη λάθος είναι ότι ο Σιδηρόπουλος απέβαλε με ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη τον Ρόντιτς του Ερυθρού Αστέρα (77'), ενώ ο Ρόντιτς κοιτούσε εκεί που παιζόταν η μπάλα και ο Καλουλού έπεσε πάνω του. Η φάση εκτυλίχθηκε μπροστά στον βοηθό Κωσταρά (Αιτ/νιας).

Ρέφερι της ελίτ κατηγορίας ο Σιδηρόπουλος και όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει σφυρίξει σε παιχνίδι ημιτελικής φάσης είτε του Champions League είτε του Europa League. Η καριέρα του βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. Επίσης, δεν έχει καταφέρει ακόμη να σφυρίξει σε μια μεγάλη διοργάνωση (τελική φάση μουντιάλ ή Euro). Και είναι 42 ετών...

Και αυτή η χρονιά, είναι ακόμη μια χρονιά χαμένη για τον Τάσο Σιδηρόπουλο στην Ευρώπη. Αποτελεί κοινό μυστικό πως θα είναι θαύμα αν το καλοκαίρι τον κρατήσουν στην ελίτ κατηγορία και δεν τον υποβιβάσουν. Αν τον υπολόγιζαν θα τον έβαζαν να σφυρίξει στα δύσκολα.

Το σχολιάζουμε με αφορμή τους ορισμούς καθώς ο Σιδηρόπουλος, αν και ρέφερι της ελίτ κατηγορίας ορίστηκε τέταρτος στο Λίβερπουλ-Ρεάλ που σφυρίζει σήμερα, Τετάρτη 14/4, ο φίλος του, ο Ολλανδός Κάιπερς. Ρέφερι της ελίτ κατηγορίας ορίστηκαν να σφυρίξουν και τους αυριανούς αγώνες του Europa League (ο Ρουμάνος Κόβακς, ο Τούρκος Τσακίρ, ο Ολλανδός Μακέλι, ο Αγγλος Τέιλορ), οι οποίοι είναι νεότεροι σε σχέση με τον Σιδηρόπουλο, αλλά και από εκεί ο Σιδηρόπουλος έμεινε εκτός. Δεν τον έβαλαν ούτε στο VAR αλλά ως τέταρτο για να «δικαιολογήσουν» ότι το έχουν στην ελίτ κατηγορία. Ο Σιδηρόπουλος δεν ορίζεται επειδή κάνει λάθη και στην Ευρώπη.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate