Δύσκολη υπόθεση το πρόβλημα του Μπα

Σάββατο 24 Απριλίου 2021

Δύσκολη υπόθεση το πρόβλημα του Μπα

Δύσκολη υπόθεση το πρόβλημα του Μπα
Η κατάσταση του Ουσεϊνού Μπα και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη μέση προβληματίζει ιδιαίτερα τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ανοικτά είναι όλα τα ενδεχόμενα όσον αφορά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη μέση ο Ουσεϊνού Μπα.

Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού είχε ταξιδέψει στη Γαλλία για να πάρει μία δεύτερη γνώμη από δικό του γιατρό για το πρόβλημα που έχει στο συγκεκριμένο σημείο και τις τελευταίες ημέρες επέστρεψε στην Αθήνα, κάνοντας θεραπεία στο Ρέντη.

Το πρόγραμμα μεταξύ άλλων περιλαμβάνει πισίνα και ειδικές ασκήσεις για να μπορέσει ο παίκτης να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στην μέση του. Αυτή τη στιγμή το ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών έχει προτιμήσει μία πιο συντηρητική θεραπεία, όμως κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να υποβληθεί τελικά σε επέμβαση.

Όλα θα τεθούν επί τάπητος τις επόμενες μέρες, ανάλογα και με την πορεία της θεραπείας που ακολουθεί ο διεθνής άσος, και μετά θα υπάρξει κουβέντα μεταξύ του Πέντρο Μαρτίνς και του ιατρικού επιτελείου για την έκβαση της υπόθεσης.
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες