Αραμπί: Η εντυπωσιακή ντρίμπλα του φορ του Ολυμπιακού στο Μαρόκο - Μπουρούντι

Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

Αραμπί: Η εντυπωσιακή ντρίμπλα του φορ του Ολυμπιακού στο Μαρόκο - Μπουρούντι

Αραμπί: Η εντυπωσιακή ντρίμπλα του φορ του Ολυμπιακού στο Μαρόκο - Μπουρούντι

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μπήκε αλλαγή στο φινάλε του αγώνα του Μαρόκου με το Μπουρούντι παρόλα αυτά πρόλαβε να τραβήξει πάνω του τα βλέμματα με κοφτή ντρίμπλα που δοκίμασε και ανάγκασε αντίπαλό του να ξαπλώσει στο έδαφος (VIDEO).

Διαβάστε παρακάτω...

Μπορεί να μην έγραψε πολλά λεπτά συμμετοχής στο Μαρόκο - Μπουρούντι και να χρειάστηκε να περιμένει ως το 89' για να πάρει τη θέση του Σελίμ Αμαλά, ωστόσο ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί πρωταγωνίστησε σε μία από τις φάσεις της βραδιάς.

Αυτή έλαβε χώρα λίγο μετά την έλευσή του στον αγωνιστικό χώρο όταν κινήθηκε από τα δεξιά και είδε έναν παίκτη του Μπουρούμπι να προσπαθεί να του κλέψει τη μπάλα, με τον φορ του Ολυμπιακού να την περνάει μαεστρικά κάτω από τα πόδια του και να τον ξαπλώνει φαρδύ πλατύ στο χορτάρι πριν συνεχίσει την προσπάθειά του.

Για την ιστορία, να υπενθυμίζουμε πως η αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο "Μουλάι Αμπντελά" βρήκε τους Μαροκινούς να παίρνουν το τρίποντο απέναντι στο Μπουρούντι με το χρυσό γκολ του Μουνίρ Ελ Χανταντί στο 45', σε ματς των δύο ομάδων για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Photo Credits: @ 2021 Thanassis Stavrakis/Associated Press

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate