Το «Die Hard» του Χολέμπας και τα «ιδιαίτερα» στον Ρέαμπτσιουκ

Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Το «Die Hard» του Χολέμπας και τα «ιδιαίτερα» στον Ρέαμπτσιουκ

Το «Die Hard» του Χολέμπας και τα «ιδιαίτερα» στον Ρέαμπτσιουκ

Ο Χοσέ Χολέμπας με την εμφάνισή του κόντρα στην ΑΕΚ, διεκδικεί θέση βασικού ακόμα και στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, μολονότι ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο.

Διαβάστε παρακάτω...

Οι πανηγυρισμοί λόγω του 5-1 επί της ΑΕΚ έλαβαν τέλος στον Ολυμπιακό. Οι υποχρεώσεις δεν σταματούν και ο ημιτελικός Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Ήπειρο την Τετάρτη (7/4, 18.00) είναι ο αμέσως επόμενος στόχος, εκεί όπου ο Πέδρο Μαρτίνς θεωρεί ότι η ομάδα του θα έχει μία εξαιρετικά δύσκολη αποστολή.

Δεν είναι ακόμα ώρα για να ειπωθεί με σιγουριά αν ο Πορτογάλος τεχνικός θα πάει και στους «Ζωσιμάδες» με 3-4-3, όπως έπραξε δηλαδή με ΑΕΚ, Άρη και Άρσεναλ.

Αυτό που μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά, όμως, είναι ότι ο Χοσέ Χολέμπας με τη νέα του καλή εμφάνιση έβαλε σε σοβαρές σκέψεις τον Μαρτίνς για το αν θα χρησιμοποιήσει εκείνον σε ρόλο αριστερού μπακ ή τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Υποτίθεται ότι ο Μολδαβός πήρε ανάσες με την ΑΕΚ και δεν πήγε καν στο ΟΑΚΑ, επειδή έπρεπε να «φορτίσει μπαταρίες» ενόψει του ημιτελικού με τον ΠΑΣ.

Ο Χοσέ Χολέμπας όμως φαίνεται ότι θυμίζει κάτι από... Μπρους Γουίλις, μοιάζει να είναι «Πολύ σκληρός για να πεθάνει», όπως στη γνωστή χολιγουντιανή ταινία «Die Hard»! Είναι άγνωστο αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι για ακόμη έναν χρόνο ή θα κρεμάσει τα παπούτσια του. Ακόμα δεν έχει γίνει κάποια κουβέντα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνει δύσκολη τη ζωή του... Ρέαμπτσιουκ ως προς τη φανέλα του βασικού.

Ο Χολέμπας απέδειξε σε Λονδίνο και ΟΑΚΑ ότι παρά τα 37 του χρόνια, είναι ικανός να παίζει σε υψηλό τέμπο σε απαιτητικά παιχνίδια. Ο Ρέαμπτσιουκ σε καθημερινή βάση μόνο να μάθει έχει δίπλα στον Ελληνογερμανό μπακ...

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate