Ο Χιμένεθ είπε την αλήθεια για τον Ολυμπιακό

Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

Ο Χιμένεθ είπε την αλήθεια για τον Ολυμπιακό

Ο Χιμένεθ είπε την αλήθεια για τον Ολυμπιακό

Ο Μανόλο Χιμένεθ είπε όλη την αλήθεια για τον Ολυμπιακό και τη διαφορά του από τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Για τον Μανόλο Χιμένεθ το "Γ. Καραϊσκάκης" δεν είναι και το πιο ωραίο μέρος. Δεν έχει τις καλύτερες αναμνήσεις στο συγκεκριμένο γήπεδο, ενώ γενικότερα με τον Ολυμπιακό περνάει δύσκολες στιγμές όποτε αναλαμβάνει την ομάδα. Ο Ισπανός προπονητής έχει γνωρίσει μεγάλες ήττες από τους Πειραιώτες και μάλλον αυτό το 2-0 δεν πρέπει να τον άγγιξε καθόλου ειδικά έτσι όπως διαμορφώθηκε.

Παρόλα αυτά ο Χιμένεθ είπε κάποιες σημαντικές αλήθειες μετά το τέλος της αναμέτρησης. Μίλησε για παίκτες με ποιότητα και διαφορά στα ρόστερ. Εκεί εστίασε ο Ισπανός κόουτς και θεωρεί ότι στους ποδοσφαιριστές που διαθέτουν οι δύο ομάδες οφείλονται αυτά τα αποτελέσματα.

«Οι παίκτες που μπήκαν έχουν ποιότητα, αλλά και αυτοί που βγήκαν έχουν ποιότητα. Είναι ένα ρόστερ με δύο ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση και δύσκολο να το αντιμετωπίσεις», ανέφερε ο Μανόλο Χιμένεθ για τον Ολυμπιακό. Και υποτίθεται ότι αυτά τα λόγια τα λέει ο προπονητής μίας ομάδας που διεκδικεί τον τίτλο από τους Πειραιώτες. Στα λόγια του Μανόλο Χιμένεθ κρύβεται όλη η αλήθεια για τη φετινή διαφορά του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, αλλά και με τους υπόλοιπους του ελληνικού πρωταθλήματος.

Γιατί την Κυριακή το βράδυ ο Ολυμπιακός είχε στον πάγκο τον Εμβιλά, τον Ελ Αραμπί, τον Μπρούμα, τον Καμαρά και τον Βαλμπουενά. Εκτός αποστολής είχε τον Σα και τον Λαλά που τον πήρε τον Γενάρη. Γίνεται αντιληπτό ότι η διαφορά είναι τεράστια.

Από την άλλη ο Πέδρο Μαρτίνς δίνει ευκαιρίες σε παίκτες και τα θέμα είναι τώρα ποιοι τις αρπάζουν και τι του δείχνουν. Το θέμα, όμως, για τον Πορτογάλο είναι να έχει στην… τσίτα την ομάδα τη Μ. Τετάρτη στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Από 'κει και πέρα από τις επιλογές του και απ' όσα είπε έδειξε ότι θέλει τον Μπρούμα, όμως, η παραμονή του είναι δύσκολη λόγω των οικονομικών απαιτήσεων.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate