Champions League: Ευνοϊκότερο για τον Ολυμπιακό το νέο format

Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Champions League: Ευνοϊκότερο για τον Ολυμπιακό το νέο format

Champions League: Ευνοϊκότερο για τον Ολυμπιακό το νέο format

Το νέο format του Champions League, το οποίο θα ισχύσει από τη σεζόν 2024-25, θα είναι ευνοϊκότερο για τον Ολυμπιακό, εφόσον την προηγούμενη σεζόν έχει ανακηρυχθεί πρωταθλητής.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Η UEFA ανακοίνωσε την Δευτέρα (19/4) το νέο format του Champions League από τη σεζόν 2024-25. Με μία πρώτη ματιά μπορούμε να πούμε ότι θα είναι ευνοϊκότερο για τον Ολυμπιακό, εφόσον φυσικά κατακτήσει την αμέσως προηγούμενη σεζόν το πρωτάθλημα.

Τώρα από το μονοπάτι των πρωταθλητών μπαίνουν τέσσερις στους ομίλους, ενώ με το νέο σύστημα θα μπαίνει μία έξτρα ομάδα. Επίσης, ρόλο θα παίξει και η θέση του στο ranking.

Αυτό σημαίνει ότι τα επόμενα τρία χρόνια θα πρέπει να μαζέψει βαθμούς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και με τη βαθμολογία του στην κατάταξη να κερδίσει κάποιους γύρους.

Για παράδειγμα, αν ξεκινούσε τώρα το νέο Champions League, ο Ολυμπιακός ενδεχομένως να χρειαζόταν να περάσει μόνο έναν γύρο και όχι τρεις για να βρεθεί στους ομίλους.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate