Μπελχαντά: Τι γράφουν οι Τούρκοι για τη μάχη Ολυμπιακού-Μπεσίκτας

Κυριακή 11 Απριλίου 2021

Μπελχαντά: Τι γράφουν οι Τούρκοι για τη μάχη Ολυμπιακού-Μπεσίκτας

Μπελχαντά: Τι γράφουν οι Τούρκοι για τη μάχη Ολυμπιακού-Μπεσίκτας
Τα τουρκικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως ο Ολυμπιακός έχει να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό της Μπεσίκτας και τη Μπορντό για τον Μαροκινό χαφ.

Ο Γιουνές Μπελχαντά είναι ένας top class ποδοσφαιριστής και είναι λογικό να προσελκύει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Ο Ολυμπιακός έχει να αντιμετωπίσει ισχυρό ανταγωνισμό για τον Μαροκινό χαφ και ενδεχόμενη απόκτηση του θα είναι μεγάλη επιτυχία.

Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Εσχάτως, στη διεκδίκηση του Μπελχαντά ενεπλάκη και η Μπεσίκτας. Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, οι «αετοί» έχουν διπλό σκοπό: αφενός να ενισχύσουν το ρόστερ τους με έναν ποιοτικό μέσο και αφετέρου να πλήξουν επικοινωνιακά τη Γαλατάσαραϊ.

Τα ρεπορτάζ από την Τουρκία αναφέρουν ότι οι ιθύνοντες της Μπεσίκτας συναντήθηκαν ήδη με τον Μπελχαντά, χωρίς όμως να αναφέρεται η κατάληξη του ραντεβού.

Περαιτέρω, οι τουρκικές πληροφορίες υποστηρίζουν πως εκτός από τον Ολυμπιακό και τη Μπεσίκτας, η γαλλική Μπορντό ασχολείται ζεστά με τον 31χρονο παίκτη. Ενώ προ ημερών στην Ισπανία έγραφαν πως στο κατόπι του Μπελχαντά βρίσκονται οι Μπέτις, Σεβίλλη και Βαλένθια.

Σε ότι αφορά τον Ολυμπιακό, τα τουρκικά ΜΜΕ τονίζουν πως οι «ερυθρόλευκοι» είχαν συνάντηση με τον Μπελχαντά, αλλά δεν συμφώνησαν μαζί του. Επίσης, φέρονται να έδωσαν στον ποδοσφαιριστή διορία για να απαντήσει μέχρι τα τέλη Μαΐου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «10», πράγματι η Μπεσίκτας, αλλά και η Φενέρμπαχτσε προσέγγισαν τον Μπελχαντά, αλλά εκείνος απάντησε αρνητικά στις κρούσεις τους. Επίσης, to10.gr είναι σε θέση να γνωρίζει πως όντως ο Μπελχαντά έχει ζητήσει λίγο χρόνο για να απαντήσει στον Ολυμπιακό και οι πιθανότητες για το «ναι» είναι πολλές…

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate