Ο Μπελχαντά, ο Σωκράτης και ο Καγκάβα! (vid)

Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Ο Μπελχαντά, ο Σωκράτης και ο Καγκάβα! (vid)

Ο Μπελχαντά, ο Σωκράτης και ο Καγκάβα! (vid)

Πριν από πέντε χρόνια, τον Απρίλη του 2016, ο Μπελχαντά, ο Παπασταθόπουλος και ο Καγκάβα του ΠΑΟΚ είχαν συναντηθεί σε ένα απίθανο ματς στην Γερμανία! Μπορεί να ανταμώσουν πάλι στη Super League! Με τους δύο πρώτους μαζί στον Ολυμπιακό. 

Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Ήταν 10 Απριλίου του 2016. Πριν από πέντε χρόνια. Μεγάλο ματς της Σάλκε με την Ντόρτμουντ για την Bundesliga. Με τους γηπεδούχους αγωνιζόταν σε ρόλο μεσοκυνηγού (σε 4-2-3-1) ο Γιουνές Μπελχαντά, υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού. Αντίπαλοί του ήταν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος που ήταν από τα μεγάλα αμυντικά κεφάλαια της Μπορούσια και ο Σίντζι Καγκάβα που έπειτα από καιρό θα έφτανε στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ. Με τον Σωκράτη να παίζει σε σχήμα τριών στόπερ, όπως τώρα στον Ολυμπιακό, μαζί με Χούμελς και Μπέντερ.

Ο Ιάπωνας άνοιξε το σκορ στις αρχές του δεύτερου μέρους! Και έβαλε «φωτιά» στο ματς καθώς η Ντόρτμουντ επιχειρούσε να κυνηγήσει την πρωτοπόρο Μπάγερν και η Σάλκε προσπαθούσε να βγει στην Ευρώπη. Η τότε ομάδα του Μπελχαντά ισοφάρισε με τον νυν άσο της Μπάγερν Σανέ, αλλά αμέσως η Ντόρτμουντ προηγήθηκε ξανά με τον Γκίντερ που αργότερα δέχτηκε ένα σπρώξιμο στο πρόσωπο από τον Μπελχαντά για να πάρει ο Μαροκινός μία από τις πολλές κίτρινες από τον γνώριμό μας διαιτητή Φέλιξ Σβάιερ.

Στο 66΄ο Σωκράτης έκανε πέναλτι (διαμαρτυρήθηκε έντονα όπως βλέπετε στη ΦΩΤΟ) στον Χούντελαρ και ο Ολλανδός ισοφάρισε ξανά για την Σάλκε στο τελικό 2-2 παρότι ο Μπελχαντά έκανε ό,τι μπορούσε για ένα τρίτο γκολ και ο Τούχελ για την Ντόρτμουντ έφερνε αστέρια σαν τον Ομπαμεγιάνγκ, τον Γιντογκάν και τον Μιχιταριάν από τον πάγκο για να πάρει το διπλό...

Άλλη μία από τις ιστορίες που το ποδόσφαιρο και οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του δημιουργούν. Κι ο Μπελχαντά με τον Σωκράτη μπορεί να ανταμώσουν ξανά, αυτή τη φορά ως συμπαίκτες στην Ελλάδα.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate