Ο Μπελχαντά και οι μεταγραφές που θα κάνει ο Ολυμπιακός

Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Ο Μπελχαντά και οι μεταγραφές που θα κάνει ο Ολυμπιακός

Ο Μπελχαντά και οι μεταγραφές που θα κάνει ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός κινείται ήδη στην αγορά, προσπαθεί να κλείσει τον Μπελχαντά και παράλληλα ετοιμάζει τη μεταγραφική του επίθεση.Διαβάστε παρακάτω...
🔴

Οι μεταγραφές έχουν ξεκινήσει για τον Ολυμπιακό. Επί της ουσίας, ποτέ δεν σταματούν. Ποτέ ο σύλλογος δεν σταματάει να κινείται, να ψάχνει καλές περιπτώσεις και ευκαιρίες. Ετσι πρέπει να κάνει. Ετσι κάνουν οι σοβαροί σύλλογοι. Για αυτό δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ήδη ξεκίνησαν να κυκλοφορούν ονόματα. Κάποιοι είναι πράγματι στόχοι (Μπελχαντά). Κάποιοι απλώς προτείνονται. Κάποιοι είναι υπό παρακολούθηση για… μελλοντική χρήση.

Ο Ολυμπιακός γνωρίζει την αγορά. Γνωρίζει ότι με βάση τα τωρινά δεδομένα, δεν χρειάζεται πολλές κινήσεις. Επί της ουσίας, πέρα από τις θέσεις των εξτρέμ και έναν αριστερό μπακ, εάν δεν μείνει ο Χολέμπας, δεν υπάρχει πραγματική ανάγκη σε κάποια θέση. Ωστόσο, επειδή οι μεταγραφές είναι μια τελείως απρόβλεπτη και «ζωντανή» διαδικασία, στον Πειραιά έχουν γνώση των αλλαγών που μπορεί να προκύψουν. Ειδικά για περιπτώσεις πωλήσεων ή αποχωρήσεων. Ενα κομμάτι του μεταγραφικού παιχνιδιού, που δεν μπορείς να το παραβλέψεις.

Σε ποιες θέσεις κοιτάζει παίκτες ο Ολυμπιακός; Σε όλες. Κυριολεκτικά. Οι Ερυθρόλευκοι γεμίζουν τις λίστες τους με τερματοφύλακες, κεντρικούς αμυντικούς, ακραίους μπακ, αμυντικούς μέσους, «8άρια», εξτρέμ, επιθετικούς. Με παίκτες που μπορούν να καλύψουν όλες τις θέσεις. Διότι κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να προκύψει αύριο. Μια πρόταση, ένας τραυματισμός, μια διαφωνία. Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Και ένας σοβαρός σύλλογος δεν μπορεί να είναι απροετοίμαστος σε καμία περίπτωση.

Τη δεδομένη στιγμή η μοναδική μεταγραφική κίνηση που απασχολεί τον Ολυμπιακό είναι ο Γιουνές Μπελχαντά. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες. Ενας ποδοσφαιριστής από το πάνω ράφι. Με τους Ερυθρόλευκους να προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία που προέκυψε, μετά την αναπάντεχη αποχώρησή του από τη Γαλατασαράι. Και να έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για να πάρουν το μεγάλο «ναι» από τον Μαροκινό βιρτουόζο μεσοεπιθετικό.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο για το πώς θα ενισχυθεί ο Ολυμπιακός. Και το πλάνο αυτό θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες. Ηδη έχουν γίνει αρκετές συζητήσεις για όλα. Ωστόσο η πρώτη ουσιαστική και μεγάλη συζήτηση μεταξύ Μαρτίνς, Διοίκησης και τμήματος σκάουτιγνκ αναμένεται να γίνει σε περίπου δύο εβδομάδες. Όταν και θα υπάρχει πιο ξεκάθαρη εικόνα για κάποια πράγματα που ενδιαφέρουν τους Πειραιώτες.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate