Αντίθετος ο ΠΑΟΚ στην πρόταση του Ολυμπιακού!

Παρασκευή 2 Απριλίου 2021

Αντίθετος ο ΠΑΟΚ στην πρόταση του Ολυμπιακού!

Οι ερυθρόλευκοι ζήτησαν από την Superleague να αιτηθεί στην ΕΠΟ την αλλαγή της ημερομηνίας, έτσι ώστε οι ομάδες μετά από το τέλος των πλέι οφ να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους και οι παίκτες να έχουν μία εβδομάδα επιπλέον ξεκούρασης.  Ομως ο ΠΑΟΚ απάντησε αρνητικά σε αυτή την πρόταση και έτσι (αφού χρειαζόταν ομοφωνία) δεν θα αλλάξει η ημερομηνία του τελικού.

Αρνητική είναι η απάντηση του ΠΑΟΚ στην πρόταση του Ολυμπιακού να διεξαχθεί ο τελικός κυπέλλου την Δευτέρα του Πάσχα αντί για τις 22 Μαϊου.

Διαβάστε παρακάτω...

Οι ερυθρόλευκοι ζήτησαν από την Superleague να αιτηθεί στην ΕΠΟ την αλλαγή της ημερομηνίας, έτσι ώστε οι ομάδες μετά από το τέλος των πλέι οφ να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους και οι παίκτες να έχουν μία εβδομάδα επιπλέον ξεκούρασης.

Ομως ο ΠΑΟΚ απάντησε αρνητικά σε αυτή την πρόταση και έτσι (αφού χρειαζόταν ομοφωνία) δεν θα αλλάξει η ημερομηνία του τελικού.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate