Ακαδημία: Τρία ταλέντα που βγάζουν μάτια - Ο 17χρονος που τρέλανε Μαρτίνς

Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Ακαδημία: Τρία ταλέντα που βγάζουν μάτια - Ο 17χρονος που τρέλανε Μαρτίνς

Ακαδημία: Τρία ταλέντα που βγάζουν μάτια - Ο 17χρονος που τρέλανε Μαρτίνς
Στο Λιμάνι ετοιμάζουν την επόμενη μεγάλη πώλησή του ή τον επόμενο βασικό κεντρικό αμυντικό για την πρώτη ομάδα. Ποιος είναι ο μικρός που έχει ξεχωρίσει στου Ρέντη και ο αμυντικός που έβγαλε τα πράσινα του Παναθηναϊκού για να κάνει καριέρα με τα ερυθρόλευκα.   
Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Πήραν... αέρα το φετινό πρωτάθλημα και παράλληλα χτίζουν και τους επόμενους... Ρέτσους και Τσιμίκες που αναμένεται να πιάσουν καλές τιμές πώλησης, εάν όλα εξελιχθούν φυσιολογικά.

Αυτή τη στιγμή ξεχωρίζει περισσότερο από όλους ο Αλέξανδρος Καλογερόπουλος. Έχει ήδη κάνει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα και είναι πραγματικά εντυπωσιακός. Ο 17χρονος κεντρικός αμυντικός έχει ήδη μπει στην... λίστα του Πέδρο Μαρτίνς για την πρώτη ομάδα, παρότι δεν αγωνίζεται λόγω κόβιντ με την κ-19. Ο νεαρός άσος αποκτήθηκε από τους πρωταθλητές Ελλάδος από τον Αστέρα Τρίπολης, όπου είχε πραγματοποιήσει εμφανίσεις, οι οποίες τον οδήγησαν στο Λιμάνι.

Ο ίδιος έγινε μέλος του Ολυμπιακού στις 17 Σεπτεμβρίου 2020 έναντι 35 χιλ. ευρώ και μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως δεξιός, όσο και ως αριστερός στόπερ, αν και το καλό του πόδι είναι το δεξί. Είναι ένα αρκετά ψηλό παιδί (1.87μ.), ενώ δεν έχει κλείσει καλά καλά τα 17 έτη, κάτι που θα συμβεί στα τέλη Ιουλίου.

Τη φετινή χρονιά ο Αλέξης Καλογερόπουλος έχει προλάβει να καταγράψει μόλις 35΄, με την κ-19, ωστόσο δεν θα αποκλείαμε να τον βλέπαμε σε ένα από τα εναπομείναντα ματς των πλέι οφ να παίρνει χρόνο συμμετοχής, για να είναι ακόμη πιο έτοιμος ενόψει της νέας χρονιάς.

Από εκεί και πέρα, θετικά σχόλια έχει αποκομίσει και ο Ρένος Κασεμί, ο οποίος τα πήγε πολύ καλά στις προπονήσεις και ο Πορτογάλος κόουτς σχημάτισε καλή εικόνα για τον ποδοσφαιριστή. Την τριάδα των παικτών που έχουν κάνει το... step up συμπληρώνει ο Παύλος Μαυρουδής, το παιδί δηλαδή που αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό και η θέση στην οποία χρησιμοποιείται είναι αυτή του αμυντικού χαφ.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate