Ο 16χρονος που ετοιμάζει ο Μαρτίνς

Σάββατο 17 Απριλίου 2021

Ο 16χρονος που ετοιμάζει ο Μαρτίνς

Ο 16χρονος που ετοιμάζει ο Μαρτίνς
Την πρώτη του συμμετοχή στα επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού αναμένεται να κάνει ο 16χρονος κεντρικός αμυντικός, Αλέξης Καλογερόπουλος, ο οποίος έχει κερδίσει τον Πέντρο Μαρτίνς. Διαβάστε παρακάτω...
🔴 Έτοιμος να δώσει την μεγάλη ευκαιρία σε ένα από τα παιδιά της Ακαδημίας του Ολυμπιακού παρουσιάζεται ο Πέντρο Μαρτίνς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ξεχωρίσει τον Αλέξανδρο Καλογερόπουλο. Ο 16χρονος στόπερ είχε εντοπιστεί στην Τρίπολη την εποχή που έπαιζε με τον Αστέρα από το «ερυθρόλευκο» σκάουτινγκ και πρόσφατα ο Μαρτίνς είχε δοκιμάσει σε μία προπόνηση της πρώτης ομάδας τον νεαρό άσο. Ο Πέντρο Μαρτίνς είχε μείνει εντυπωσιασμένος από τις δυνατότητες του Καλογερόπουλου για τον οποίο εισηγήθηκε να παραμείνει μαζί με τους μεγάλους και να προπονείται με την πρώτη ομάδα.

Ο Πορτογάλος σκοπεύει να δώσει το βάπτισμα του πυρός στον παίκτη, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί στην τριάδα με τους στόπερ και σύντομα αναμένεται να κάνει την παρθενική του εμφάνιση στη Super League 1.
 
Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate