Το βάρος πέφτει στα εξτρέμ. Ο Μούσα αλλά και οι “επιστροφές”

Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

Το βάρος πέφτει στα εξτρέμ. Ο Μούσα αλλά και οι “επιστροφές”

Το πρώτο όνομα που ήρθε στην επιφάνεια είναι αυτό του Αχμέντ Μούσα. Ο 28χρονος Μούσα μετά την Αλ Νασρ είχε μείνει χωρίς ομάδα. Είναι κυρίως αριστερός εξτρέμ αλλά παίζει και δεξιά και πιο προωθημένος. Αρχηγός στην Εθνική Νιγηρίας ο Αχμέντ Μούσα έχει εκεί 87 συμμετοχές με 15 γκολ. Πρόκειται για παίκτη με θητεία στη Λέστερ και στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Μία περίπτωση που φαντάζει αρκετά καλή.  Παράλληλα, επανέρχονται στο προσκήνιο ονόματα που μας είχαν απασχολήσει και το περασμένο καλοκαίρι, όπως αυτό του Ενκουντού της Μπεσίκτας, με τον οποίο είχαν υπάρξει προχωρημένες συζητήσεις, του Φεγκουλί της Γαλατασαράϊ , τον οποίο είχε τσεκάρει ο Ολυμπιακός προ 3ετίας, ενώ ο “Κόκκινος πρωταθλητής” φέρνει στο προσκήνιο και το όνομα του Ντριούσι της Ζενίτ.

Ο Ολυμπιακός θα ρίξει το βάρος για την μεταγραφική του ενίσχυση το καλοκαίρι στις θέσεις των εξτρέμ. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν τουλάχιστον έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά που επιθυμεί ο Πέδρο Μαρτίνς, δηλαδή να είναι ταχυδυναμικός και να μπορεί να ξεπερνάει τον αντίπαλό του, πατώντας στην αντίπαλη περιοχή, κάτι που περίμενε από τον Μπρούμα να το κάνει.

Διαβάστε παρακάτω...

Το πρώτο όνομα που ήρθε στην επιφάνεια είναι αυτό του Αχμέντ Μούσα. Ο 28χρονος Μούσα μετά την Αλ Νασρ είχε μείνει χωρίς ομάδα. Είναι κυρίως αριστερός εξτρέμ αλλά παίζει και δεξιά και πιο προωθημένος. Αρχηγός στην Εθνική Νιγηρίας ο Αχμέντ Μούσα έχει εκεί 87 συμμετοχές με 15 γκολ. Πρόκειται για παίκτη με θητεία στη Λέστερ και στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Μία περίπτωση που φαντάζει αρκετά καλή.

Παράλληλα, επανέρχονται στο προσκήνιο ονόματα που μας είχαν απασχολήσει και το περασμένο καλοκαίρι, όπως αυτό του Ενκουντού της Μπεσίκτας, με τον οποίο είχαν υπάρξει προχωρημένες συζητήσεις, του Φεγκουλί της Γαλατασαράϊ , τον οποίο είχε τσεκάρει ο Ολυμπιακός προ 3ετίας, ενώ ο “Κόκκινος πρωταθλητής” φέρνει στο προσκήνιο και το όνομα του Ντριούσι της Ζενίτ.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate