Βαλμπουενά: Και από άλλο πόστο στον Ολυμπιακό!

Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Βαλμπουενά: Και από άλλο πόστο στον Ολυμπιακό!

Βαλμπουενά: Και από άλλο πόστο στον Ολυμπιακό!

Υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που καταφέρνουν να κερδίσουν τις εντυπώσεις με το… καλημέρα. Η προσωπικότητά τους σε συνδυασμό με το ταλέντο τους δημιουργούν ένα μείγμα που όμοιό του δεν μπορείς ούτε να βρεις εύκολα ούτε και να το φτιάξεις. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά.

Διαβάστε παρακάτω...

«Ο Ματιέ Βαλμπουενά υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό για έναν ακόμα χρόνο!» ανέφερε η ανακοίνωση της πειραϊκής ΠΑΕ για τον 36χρονο άσο. Το θέμα είχε τελειώσει από τις αρχές Μαρτίου και απλά χθες παίχτηκε το τελευταίο επεισόδιο μίας υπόθεσης που είχε κλείσει οριστικά για τον Ολυμπιακό μετά τη συνάντηση του παίκτη με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οι δυο τους, χωρίς τρίτους, σε ένα δωμάτιο, μίλησαν για ποδόσφαιρο και έδωσαν τα χέρια χωρίς να χρειαστεί να κάνουν παζάρια. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, όπως γράψαμε και χθες, έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον Ματιέ, ενώ και ο παίκτης δηλώνει πανευτυχής που βρίσκεται στην Ελλάδα.

Κάπως έτσι χθες ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, με τον Ολυμπιακό να επισημοποιεί αυτό που το «ΦΩΣ» σάς έγραψε στις 4 Μαρτίου. Ο Βαλμπουενά μένει στον Πειραιά έχοντας ρόλο στα αποδυτήρια και φυσικά θα έχει και στο γήπεδο. Βέβαια, οι δύο πλευρές σκοπεύουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και μετά το τέλος του νέου συμβολαίου τους.

Η πρόθεση που υπάρχει είναι ο Βαλμπουενά να αξιοποιηθεί σε πόστο στο ποδοσφαιρικό τμήμα των Πειραιωτών. Έχει αποδειχτεί στο παρελθόν ότι παίκτες με μεγάλη προσωπικότητα που προσέφεραν στον σύλλογο έμειναν για πάντα κοντά του. Έτσι και ο Ματιέ, που είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου, το πιθανότερο είναι να μείνει στον Ρέντη για πάντα.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate