Tuttomercato: «Ταλέντο της ημέρας: Η Ελλάδα απολαμβάνει ένα μοντέρνο 10άρι»

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Tuttomercato: «Ταλέντο της ημέρας: Η Ελλάδα απολαμβάνει ένα μοντέρνο 10άρι»

Tuttomercato: «Ταλέντο της ημέρας: Η Ελλάδα απολαμβάνει ένα μοντέρνο 10άρι»
 Ένα μίνι-αφιέρωμα στον 17χρονο μέσο του Ολυμπιακού, Χρήστο Λιάτσο, ετοίμασε το «Tuttomercato». 
Διαβάστε παρακάτω... Μίνι-αφιέρωμα στον 17χρονο μέσο του Ολυμπιακού, Χρήστο Λιάτσο, φιλοξενεί η γνωστή ιταλική ιστοσελίδα «Tuttomercatoweb», στην ειδική καθημερινή ενότητα «Ένα ταλέντο την ημέρα».

Μάλιστα, στο πλαίσιο της παρουσίασης του νεαρού, τονίζεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον από τη Μίλαν, γεγονός που οδήγησε τους «ερυθρολεύκους» να δέσει τον παίκτη με νέο πολυετές συμβόλαιο.

Αναλυτικά:

«Ο Χρήστος Λιάτσος είναι ένα από τα πιο εξέχοντα ταλέντα του Ολυμπιακού και ολόκληρης της νέας γενιάς Ελλήνων ποδοσφαιριστών. Είναι ήδη πρωταγωνιστής στο UEFA Youth League, υπήρξε ανέκαθεν μέρος των “ερυθρόλευκων”, γι’ αυτό οι φίλαθλοι θα τον ήθελαν να είναι είναι σύντομα στο επίκεντρο της πρώτης ομάδας.

Η Μίλαν έχει ενδιαφερθεί για τον νεαρό, αλλά ο ελληνικός σύλλογος δεν έχασε χρόνο, κάνοντάς τον να υπογράψει ένα πολυετές συμβόλαιο. Ικανός να παίξει επίσης στις πτέρυγες στις μεσοεπιθετικές θέσεις, είναι κυρίως παίκτης που παίζει στον άξονα. Αφθονεί στην τεχνική αλλά όχι στην ταχύτητα, ενώ μπορεί να δημιουργήσει υπεραριθμία με ντρίμπλα.

Η ενίσχυση της δομής του σώματός του θα είναι σίγουρα ένας από τους στόχους του από εδώ και πέρα. Μοιάζει το παιχνίδι του με αυτό του Μάρτιν Έντεγκαρντ».
 
 Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate