Τραυματισμός: Κακά μαντάτα για Σεμέδο!

Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Τραυματισμός: Κακά μαντάτα για Σεμέδο!

Τραυματισμός: Κακά μαντάτα για Σεμέδο!

Ο Ρούμπεν Σεμέδο ήταν ο μεγάλος άτυχος του αγώνα του Ολυμπιακού με το Βόλο και όλα δείχνουν ότι χάνει τα παιχνίδια με την Άρσεναλ.

Διαβάστε παρακάτω...

Σε δεύτερη μοίρα περνάει για τον Ολυμπιακό το παιχνίδι με το Βόλο και η νίκη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Εκείνο που ενδιαφέρει τους πάντες στο μεγάλο λιμάνι είναι το τι μέλλει γενέσθαι με τον Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός έγινε αλλαγή στο 38' της αναμέτρησης έχοντας τραυματιστεί στο αριστερό του γόνατο.

Η πρώτη διάγνωση για τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού αναφέρει ότι έχει υποστεί βλαισή κάκωση αριστερού γόνατος, δηλαδή έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου αριστερού γόνατος.

Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία την Τρίτη το πρωί προκειμένου να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του και ο ακριβής χρόνος που θα μείνει εκτός δράσης.

Πάντως οι πρώτες ενδείξεις δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικές για τον Ρούμπεν Σεμέδο. Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού λογικά θα χάσει και τα δύο ματς με την Άρσεναλ.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate