Τι λένε στον Ολυμπιακό για Παπασταθόπουλο

Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Τι λένε στον Ολυμπιακό για Παπασταθόπουλο

Τι λένε στον Ολυμπιακό για Παπασταθόπουλο
Όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσιζε να τα "σκάσει" χοντρά για να φέρει στο λιμάνι τον Σωκράτη, ήξερε το πόσα πολλά μπορούσε να προσφέρει μια προσωπικότητα σαν τον Έλληνα στόπερ στον Ολυμπιακό.Διαβάστε παρακάτω...

Και ο Σωκράτης, από τα πρώτα του παιχνίδια στον Ολυμπιακό, βγάζει τον Μαρινάκη και τους ανθρώπους της ομάδας ασπροπρόσωπους. Όπως έκανε και στο χθεσινό παιχνίδι με τον Βόλο, όταν χρειάστηκε να αντικαταστήσει τον τραυματία Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο Σωκράτης μπήκε στον αγώνα με... ένα χέρι και με αρκετούς πόνους, έσφιξε τα δόντια, και ήταν από τους καλύτερους των Ερυθρόλευκων, καθαρίζοντας αρχοντικά φάσεις και έχοντας συμμετοχή και στο δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Ήδη άνθρωποι στο περιβάλλον του Ολυμπιακού υποστηρίζουν ότι είναι ευχής έργον που υπάρχει ο Παπασταθόπουλος αυτή τη στιγμή στην ομάδα, με τον Σεμέδο πλέον τραυματία, τον Αβραάμ με πρόβλημα στα πιτς και τον Σισέ δανεικό στην Σεντ Ετιέν.

Οι Πειραιώτες γνωρίζουν ότι ο Σωκράτης δεν ήρθε στο λιμάνι για να παίξει απλά μόνο με το όνομα και το βιογραφικό του. Ξέρουν ότι θα βάλει τα πόδια του στη... φωτιά και πως θα βγάλει την προσωπικότητα που πρέπει, όταν χρειαστεί.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com

Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες