Τι κάνει ο Κούτρης στη Γερμανία

Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Τι κάνει ο Κούτρης στη Γερμανία

Τι κάνει ο Κούτρης στη Γερμανία

Την πρώτη του χρονιά στην Γερμανία, στην δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος, με την Φορτούνα Ντίσελντολφ, διανύει ο Λέο Κούτρης.

Διαβάστε παρακάτω...

Ο αριστερός μπακ έχει δοθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό τον Οκτώβριο του 2020, με δυνατότητα από τους Γερμανούς να τον κρατήσουν μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Ο Κούτρης έχει συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους μέχρι το 2023.

Ομως μέχρι τώρα ο Κούτρης δεν έχει καταφέρει να αποτελέσει βασική επιλογή της γερμανικής ομάδας. Σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει η Φορτούνα, ο Κούτρης έχει 11 συμμετοχές, εκ των οποίων τις 8 φορές ήταν στην αρχική σύνθεση όμως τις 6 από αυτές έχει γίνει αλλαγή.

Μάλιστα χθες αγωνίστηκε στην ήττα της ομάδας του με 3-0 από την Μπόχουμ και ήταν μία από τις λίγες φορές που έβγαλε όλο το παιχνίδι. Οι Γερμανοί του δίνουν ευκαιρίες, όμως δεν είναι βέβαιο ότι θα τον διατηρήσουν στις τάξεις της ομάδας τους και για την επόμενη σεζόν.

Φυσικά να θυμίσουμε ότι τον Φλεβάρη του 2020 είχε κάνει χειρουργική επέμβαση και είχε μείνει εκτός δράσης για 6 μήνες.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate