Η Θύρα 7 στον Ρέντη μίλησε σε παίκτες και Μαρτίνς - Τι είπαν στον Σα

Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

Η Θύρα 7 στον Ρέντη μίλησε σε παίκτες και Μαρτίνς - Τι είπαν στον Σα

Η Θύρα 7 στον Ρέντη μίλησε σε παίκτες και Μαρτίνς - Τι είπαν στον Σα

Στον Ρέντη βρέθηκε αντιπροσωπεία της Θύρας 7 και μίλησε σε ποδοσφαιριστές και Πέδρο Μαρτίνς εκφράζοντας την απόλυτη στήριξη τους.

Διαβάστε παρακάτω...

Η ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού τελείωσε στο Λονδίνο στο παιχνίδι με την Άρσεναλ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ολοκληρώθηκε και η σεζόν. Οι Πειραιώτες έχουν μπροστά τους τα play off και το Κύπελλο Ελλάδας. Θέλουν να τελειώσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και παράλληλα να υπερασπιστούν το Κύπελλο Ελλάδας.

Σε αυτή την προσπάθεια τους έχουν την απόλυτη στήριξη του κόσμου τους κι αν μην μπορεί να βρεθεί στις κερκίδες των γηπέδων. Το Σάββατο βρέθηκε στον Ρέντη αντιπροσωπεία της Θύρας 7 και μίλησε σε ποδοσφαιριστές και προπονητή.

«Κόντρα σε όλες τις δυσκολίες που προέκυψαν με τραυματισμούς, με εχθρικές διαιτησίες, με όλα, είμαστε ευχαριστημένοι για την ευρωπαϊκή μας πορεία και σίγουροι ότι του χρόνου θα πάμε ακόμα καλύτερα. Σε κάποια παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ δεν πηγαμε καλά αλλα η εικόνα σας στο Εμιρειτς ήταν αυτό που θέλουμε από τον Ολυμπιακό. Η χρονιά όμως δεν τελείωσε. Κάνουμε επανεκκίνηση τώρα και τα δίνουμε όλα για να πάρουμε με θριαμβευτικό τρόπο το Πρωτάθλημα και να κατακτήσουμε και το Κύπελλο. Είμαστε Ολυμπιακός και τα θέλουμε όλα. Είμαστε δυο επίπεδα πάνω από τους άλλους και μας αξίζουν όλα. Θέλουμε νίκες στα ντέρμπι μέσα και έξω», είπαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού.

Συνεχίζοντας οι οργανωμένοι οπαδοί των Πειραιωτών εξέφρασαν τη στήριξη τους στην ομάδα: «Να έχετε πάντα στο μυαλό σας ότι αυτή η ομάδα, ο πρόεδρος, από τον προπονητή και τους παίκτες μέχρι τον οπαδό μας στα σύνορα σε βορρά και νότο, παλεύουνε μόνοι εναντίον όλων. Και νικάμε. Αυτή είναι η μοίρα αυτής της ομάδας. Κι εμείς σαν Θύρα 7 ήμασταν και είμαστε πάντα η ασπίδα και το δόρυ αυτής της ομάδας», τόνισαν οι φίλοι του Ολυμπιακού και συνέχισαν: «Ξέρουμε πόσο έχετε κουραστεί, εξαντληθεί, πάτε τώρα δυο χρόνια χωρίς ξεκούραση με συνεχόμενα παιχνίδια με ταλαιπωρίες από την Πανδημία. Σφίξτε τα δόντια, βάλτε όλη σας τη δύναμη να τελειώσουμε τη χρονιά όπως σας αξίζει και όπως αξίζει στον κόσμο μας».

Η αντιπροσωπεία της Θύρας 7 έκανε ξεχωριστή αναφορά σε Μαρτίνς και Σα: «Προσωπικά θέλουμε να πούμε για δυο ανθρώπους. Στον Πέδρο Μάρτινς και τον Ζοσέ Σα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή που έδωσε αυτό το χαρακτήρα στην ομάδα. Την επιθετικότητα που έχει από τη φύση του ο Σύλλογος! Και εσύ Ζοσε, όλοι βλέπουμε ότι τους δυο τελευταίους μήνες η απόδοση σου δεν είναι καλή. Βλέπουμε τι γράφεται και τι λένε. Εμείς είμαστε εδώ για σένα. Κλείσε τα αυτιά σου και μην ακούς κανέναν. Εμείς είμαστε δίπλα σου και όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε τους τίτλους», είπαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος είπε στους οπαδούς του Ολυμπιακού: «Σας ευχαριστούμε που είστε πάντα δίπλα μας. Σας νοιώθουμε δίπλα μας ακόμα και τώρα που το γήπεδο μας είναι δυστυχώς άδειο. Να ξέρετε ότι όλοι μας θα δώσουμε τα πάντα για τον Ολυμπιακό!»

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες

Translate