"Σύνθημα" Παπασταθόπουλου μετά την Άρσεναλ με ατάκα... Μαρινάκη!

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

"Σύνθημα" Παπασταθόπουλου μετά την Άρσεναλ με ατάκα... Μαρινάκη!

"Σύνθημα" Παπασταθόπουλου μετά την Άρσεναλ με ατάκα... Μαρινάκη! (ΒΙΝΤΕΟ)
"Σκασμένος" για τον αποκλεισμό, αλλά και ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ παρουσιάστηκε ο Έλληνας διεθνής. Διαβάστε παρακάτω... Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να "χτίσει" πάνω στη νίκη που πήρε στο Λονδίνο παρά τον αποκλεισμό, ενώ τόνισε μεταξύ άλλων ότι για τους Πειραιώτες ότι "Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε", ατάκα που λέει συχνά και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην Cosmote TV:

Για το τι γεύση αφήνει ο αποκλεισμός: Μας αφήνει μία γεύση η οποία είναι πικρή για τον αποκλεισμό, αλλά κάναμε μία καλή εμφάνιση και σε αυτή πρέπει να μείνουμε και να χτίσουμε για να ονειρευόμαστε στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ελληνική ομάδα που έχει νικήσει τρεις φορές στο γήπεδο της την Άρσεναλ και συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε χτίζοντας πάνω σε αυτό.

Για το τι έφταιξε για τον αποκλεισμό: Πιστεύω ότι σε εμάς κόστισε το πρώτο παιχνίδι γιατί εκεί θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα και να μη δεχτούμε όσα γκολ δεχτήκαμε. Δεν μπορούμε να κοιτάξουμε πίσω. Συνολικά κάναμε πολύ καλά παιχνίδια και χτίζουμε πάνω σε αυτά.

Για το σύστημα με τους τρεις στόπερ: Εγώ είδα ότι παίξαμε καλά αν και δεν το έχουμε δουλέψει πολύ το σύστημα. Μας το ζήτησε ο προπονητής και όλα τα παιδιά ανταποκρίθηκαν. Αυτό μας δίνει μία οντότητα γιατί είναι σημαντικό να προσαρμόζεσαι σε κάθε σύστημα και σε αυτό που ζητάει ο προπονητής.

Για τη σχέση του με τους πρώην συμπαίκτες του: Απ' ότι είδατε υπάρχει σεβασμός και φιλία μεταξύ μας. Όταν είσαι σε μία ομάδα τρία χρόνια σίγουρα έχει αναπτυχθεί μία σχέση. Στο γήπεδο και εγώ και εκείνοι απέδειξαν ότι θέλαμε τη νίκη και η φιλία παραμένει στην άκρη.

Η ανάρτηση δεν αποτελεί άρθρο του Olymp Eidisis. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην ιστοσελίδα που αναφέρεται παρακάτω. Για τυχόν παρατηρήσεις επικοινωνήστε μαζί μας: olympiakos-eidisis@mail.com
Προτεινόμενες σελίδες: ToPPost Greece | Στοίχημα - Καζίνο | Άλλες